![]() |
Elmalı Şekerpare Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elmalı Şekerpare Tarifi![]() Malzemeler: Hamur için 2 yumurta 150 gr margarin 100 gr tereyağı (oda sıcaklığında) 2 çorba kaşığı yoğurt (çok doldurmayın kaşığı) 5 su bardağı un (ben çok az daha ekledim ![]() ![]() ![]() 1 su bardağı şeker 1 paket kabartma tozu 2 paket vanilya Üzeri için hindistan cevizi İç malzemesi 5 elma Yarım su bardağı şeker 2 tatlı kaşığı tarçın Şerbet için 2 su bardağı şeker (sırf şeker koyduk buna da ![]() 1 ![]() Yarım limonun suyu Yapılışı Şimdi… Önce şerbeti hazırlayın ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra içini hazırlıyoruz (ben en son hazırladım bunu ve soğumadan kullandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru yapmak kolaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi beni çıldırtan kısmına geldik olayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra bu tazeler sıcakken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üstüne tepside kalan şerbeti gezdirin ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|