Kaymaklı Vişneli Ayva Tatlısı Tarifi - Kaymaklı Vişneli Ayva Tatlısı Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaymaklı Vişneli Ayva Tatlısı Tarifi - Kaymaklı Vişneli Ayva Tatlısı YapılışıKaymaklı Vişneli Ayva Tatlısı Tarifi - Kaymaklı Vişneli Ayva Tatlısı Yapılışı - Kaymaklı Vişneli Ayva Tatlısı Nasıl Yapılır? Malzeme : * 2 ayva * 1 5 su b toz şeker* 5 karanfil * 2 çorba k nişasta* 1 kase vişne kompostosu * 1 paket kaymak Hazırlanışı : Ayvaları ortadan ikiye kesip çekirdek yataklarını çıkartın ve kabuklarını soyun Karanfil ve şeker ekleyerek su ilavesi ile pişmeye bırakın![]() Pişen ayvaları servis tabağına alın Vişne kompostosunu nişasta ile bağlayarak pişirin Ayvaların üzerine paylaştırın Soğuduktan sonra kaymak ile süsleyin
|
|
|
|