Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dilimler, elmalı, tarçınlı, tarifi, yapılışı

Elmalı Tarçınlı Dilimler Tarifi - Elmalı Tarçınlı Dilimler Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Elmalı Tarçınlı Dilimler Tarifi - Elmalı Tarçınlı Dilimler Yapılışı





Elmalı Tarçınlı Dilimler Tarifi - Elmalı Tarçınlı Dilimler Yapılışı - Elmalı Tarçınlı Dilimler Nasıl Yapılır?

Malzemeler:

25 su bun
1 çay byoğurt
1 çay bzeytinyağı
1 çay btoz şeker
Yarım pkabartma tozu
1 pvanilya
1 yumurta

Arası için:

3 elma
4 çorba ktoz şeker
Ceviz
Tarçın

Hazırlanışı:

Karıştırma kabına 25 su bardağı un alınUnun ortasına yumurta akını alınÜzerine 1 çay bardağı zeytinyağı1 çay bardağı yoğurtkabartma tozunuvanilyayı da alın Hamuru yoğurun Hamur dinlenirken iç harcı için tavaya elmaları rendeleyin Üzerine tozşekeri alıp suyunu çekene kadar pişirin Hamuru merdane ile açınÜzerine elmalı harcı yayınÜzerine cevizin yarısını ince bir şekilde çekip yayın Biraz tarçın serpin Hamuru rulo yapıp buzdolabında yarım saat dinlendirin Daha sonra dolaptan alıp bir parmak kalınlığında kesin İc harcı Gözükecek şekilde tepsiye dizin Ortalarına birer tane bütün ceviz koyun Kenarlarına yumurta sarısı sürüp 170 derecede pişirin Ilık ılık servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.