İncir Kavurması Tarifi - İncir Kavurması Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İncir Kavurması Tarifi - İncir Kavurması Yapılışıİncir Kavurması Tarifi - İncir Kavurması Yapılışı - İncir Kavurması Nasıl Yapılır? Malzemeler: 10- 15 adet taze incir 2 çorba kaşığı dolusu tereyağ ![]() Hazırlanışı: İncirleri soymadan kullanabilirsiniz ama mutlaka yıkayın İncirlerimizi ufak ufak doğrayalım Tereyağını incirlerimizin de sığacağı bir tavada eritelim Tereyağ eriyince doğradığımız incirleri de üzerine ilave edip yağda 5 dakika kadar kavuralım İncirlerin çok ölmemesine dikkat edelim İncir kavurmamız servise hazır Sıcak olarak servis yapalım Tereyağlı olduğu için çabuk donabilir Afiyet olsun![]()
|
|
|
|