Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Tatlı

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ekmektatlısı, muzlu, tarifi, yapılışı

Muzlu Ekmektatlısı Tarifi - Muzlu Ekmektatlısı Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Muzlu Ekmektatlısı Tarifi - Muzlu Ekmektatlısı Yapılışı





Muzlu EkmekTatlısı Tarifi - Muzlu EkmekTatlısı Yapılışı - Muzlu EkmekTatlısı Nasıl Yapılır?

Malzemeler:

125 gram margarin
2 bardak un
1 bardak toz şeker
8 yemek kaşığı süt
4 adet muz
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 tutam tuz
sıvıyağ

Yapılışı

Un margarin kabartma tozu ve tuzu mikser kabına koyun Yavaş yavaş sıvı yağ karbonat ve şeker ilave edip karıştırarak kek hamuru yapın

Muzları ayrı bir kapta çatalla ezip süt ilave edin Bu karışımı da hamura ekleyin 10 dakika düşük devirde mikserde çırpın

Hamuru yağlanmış kek kalıbına dökün Üstüne çatal batırarak birkaç yerinden delin 160 derecelik fırında 15 saat pişirin Servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.