|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
armutlar, baharatlı, tarifi, yapılışı |
![]() |
Baharatlı Armutlar Tarifi - Baharatlı Armutlar Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Baharatlı Armutlar Tarifi - Baharatlı Armutlar YapılışıBaharatlı Armutlar Tarifi - Baharatlı Armutlar Yapılışı - Baharatlı Armutlar Nasıl Yapılır? Malzemeler 500 ml beyaz şarap 75 gr kayısı reçeli ![]() 40 gr şeker 1/4 çay kaşığı tarçın 2 diş karanfil 6 sert armut Portakal kabuğu ![]() 1/2 limonun suyu 3 yemek kaşığı kavrulmuş badem Yemeğin Tarifi Şarabı ![]() ![]() ![]() Armutları bütün bırakarak soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Armutların dibinden ince bir dilim kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Servis yapmadan hemen önce bademlerle süsleyin ![]() AŞÇININ ÖNERİSİ: Bu sert armut kullanmak için iyi bir yöntemdir ![]() ![]() SERVİS ÖNERİLERİ: Krem şanti ve kıtır bisküvilerle sunabilirsiniz ![]() ![]() DÜDÜKLÜDE PİŞİRME: Armutları düdüklü tencerede 1 dakika pişirebilirsiniz ![]() ALTERNATİF: Beyaz şarap yerine kırmızı şarap; reçel yerine de 50 gr şeker kullanabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|