![]() |
Cevizli Ve Elmalı Yufka Tatlısı Tarifi - Cevizli Ve Elmalı Yufka Tatlısı Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevizli Ve Elmalı Yufka Tatlısı Tarifi - Cevizli Ve Elmalı Yufka Tatlısı YapılışıCevizli ve Elmalı Yufka TatlısıNasıl Yapılır? - Cevizli ve Elmalı Yufka Tatlısı Tarifi - Cevizli ve Elmalı Yufka Tatlısı Yapılışı Malzemeler: 3 adet yufka 1 kg ![]() 1 küçük kase kuru üzüm 1 küçük kase çekilmiş ceviz 1/2 kg ![]() 1 litre krem 1 yumurta 250 gr ![]() 4 tatlı kaşığı tarçın Tarifi: Tereyağını eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapattığınız yufkanın üzerini tekrar yağlayın ve üzerine suda beklettiğiniz kuru üzümlerden serpin ![]() Üzümlerin üzerine şeker ve tarçın serpip tekrar krem ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden 150 derecede kızdırılmış ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|