![]() |
Piliç Topalak Tarifi - Piliç Topalak Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piliç Topalak Tarifi - Piliç Topalak YapılışıPiliç Topalak Tarifi - Piliç Topalak Yapılışı - Piliç Topalak Nasıl Yapılır? Malzemeler: * 100 gr ![]() * 95 gr ![]() * 2 adet tavuk budu * Sosu için: 100 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * 1 ![]() ![]() * Tuz * 75 gr ![]() * 200 gr ![]() * 1 çay k ![]() * Taze çekilmiş karabiber Yapılışı: * Fasulyeyi bir gece öncesinden (ya da en az 6 saat önce) bol ılık su ile ıslatarak şişmeye bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Bir tencereye tavuk butlarını yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Köfteleri hazırlamak için soğanı çok ince kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Haşlanan tavuk butlarını süzdürerek sudan alın ![]() ![]() ![]() * Bu arada tavuk etlerini kemiklerinden ayırıp didikleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Pişen köftelere tavuk etlerini ve barbunya fasulyesini katın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|