|
|
Konu Araçları |
garnitürlü, tarifi, tavuk, yapılışı |
Garnitürlü Tavuk Tarifi - Garnitürlü Tavuk Yapılışı |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Garnitürlü Tavuk Tarifi - Garnitürlü Tavuk YapılışıGarnitürlü Tavuk Tarifi - Garnitürlü Tavuk Yapılışı - Garnitürlü Tavuk Nasıl Yapılır? MALZEMELER: * 1 kemiksiz tavuk göğsü * 1 kutu hazır garnitür (gramajı en fazla olandan) * 1 iri soğan * 2-3 domates * 1 yemek kaşığı biber salçası tuz karabiber kekik * yarım çay bardağı zeytinyağı yada sıvıyağ YAPILIŞI: 1 Tavuk etini kuşbaşı doğrayın ve yağla rengi değişene kadar soteleyin 2 Soğanı küçük yemeklik doğrayın ve tavuğa ilave edin 3 Soğanlar pembeleşince domatesleri rendeleyinbaharatları ekleyin ve salçayı da katarak yemek suyunu çekene kadar harlı ateşte pişirin 4 En son garnitürün suyunu süzün ve yemeğe katın 2-3 dk pişirin ve yemeği ocaktan alın |
|