Kremalı Tavuk Tarifi - Kremalı Tavuk Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kremalı Tavuk Tarifi - Kremalı Tavuk YapılışıKremalı Tavuk Tarifi - Kremalı Tavuk Yapılışı - Kremalı Tavuk Nasıl Yapılır? Malzemeler: 4 adet tavuk göğüs eti 4 adet orta boy kabak 6 yemek kaşığı hazır çiğ krema 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı tereyağı Yarım limonun suyu 2 çay kaşığı tane karabiber Tuz Tarifi: Kabakları soyup 4'e bölün Kaynayan tuzlu suda 5 dakika haşlayın![]() Tereyağında göğüs etlerini kızartıp kenara alın ![]() Kalan yağın içine 1 yemek kaşığı un koyup karıştırın Krema karabiber tuz ve 1 bardak su ilave edip sosu 10 dakika kaynatın Kabakları ve kızarttığınız tavuk etlerini ilave edin Limon suyunu da koyduktan sonra 10 dakika daha pişirin Sıcak servis yapın![]()
|
|
|
|