![]() |
Pakistan Usulü Piliç Eti Tarifi - Pakistan Usulü Piliç Eti Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pakistan Usulü Piliç Eti Tarifi - Pakistan Usulü Piliç Eti YapılışıPakistan Usulü Piliç Eti Tarifi - Pakistan Usulü Piliç Eti Yapılışı - Pakistan Usulü Piliç Eti Nasıl Yapılır? Malzemeler: • 2 su bardağı haşlanmış Amerikan Pirinci • 2 diş sarmısak ince doğranmış • 1 çay kaşığı rezene tohumu • 1/2 çay kaşığı tuz • 1/2 çay kaşığı toz kırmızı biber • 1/2 çay kaşığı kırmızı biber • 1/2 çay kaşığı çekilmiş zerdeçal • 1/4 çay kaşığı kimyon • 1/4 çay kaşığı toz karabiber • 1 yemek kaşığı sıvı yağ • 4 parça Keskinoğlu piliç eti (but veya ön kol) • 1 adet doğranmış soğan • 1 çay bardağı su • 1 demet maydanoz Tarifi: Sarımsak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|