![]() |
Kırmızı Biberli Tavuk Sarması Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırmızı Biberli Tavuk Sarması Tarifi![]() Malzemeler : 1 kg ![]() 2 adet açılmış ve ince dövülmüş tavuk göğsü 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 50 gr ![]() 3 diş sarımsak 1 çay kaşığı kimyon yarım çay kaşığı karabiber 2 adet taze soğan tuz Yapılışı : Kırmızı biberleri bir tarafından boyuna yarıp çekirdeklerini ve sapını çıkardıktan sonra tuzlu suda haşlıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tepsinin üzerini alüminyum folyo ile kapatarak önceden ısıttığımız 200 derece fırında 40-50 dakika kadar pişiriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|