![]() |
Kuru Erikli Bademli Tavuk Göğsü Tarifi - Kuru Erikli Bademli Tavuk Göğsü Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuru Erikli Bademli Tavuk Göğsü Tarifi - Kuru Erikli Bademli Tavuk Göğsü YapılışıKuru Erikli Bademli Tavuk Göğsü Tarifi - Kuru Erikli Bademli Tavuk Göğsü Yapılışı - Kuru Erikli Bademli Tavuk Göğsü Nasıl Yapılır? Malzemeler : 1 büyük tabak Göğüs 2 çorba kaşığı zeytinyağı 100 gram kuruüzüm (sultani) 1 çorba kaşığı taze kekik 1 çorba kaşığı badem (ezilmiş) 4 çorba kaşığı kavrulmuş ve kıyılmış badem 8 çorba kaşığı ufalanmış ekmek Yarım demet kıyılmış maydanoz 3 adet adaçayı yaprağı 12 adet kuru mürdüm eriği (çekirdeksiz) 6 adet karanfil Tuz ![]() 3 su bardağı piliç suyu Yemeğin Tarifi : Zeytinyağını tavada ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşçının notu: Dilerseniz haşlanmış sebzelerle servis yapabilirsiniz (kabak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|