|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kalıpta, maydanozlu, tarifi, tavuk, yapılışı |
![]() |
Kalıpta Maydanozlu Tavuk Tarifi - Kalıpta Maydanozlu Tavuk Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalıpta Maydanozlu Tavuk Tarifi - Kalıpta Maydanozlu Tavuk YapılışıKalıpta Maydanozlu Tavuk Tarifi - Kalıpta Maydanozlu Tavuk Yapılışı - Kalıpta Maydanozlu Tavuk Nasıl Yapılır? Malzemeler : 2 Tavuk Budu ![]() ![]() 1 Küçük Soğan ![]() ![]() 1 Defne Yaprağı Tuz ve Karabiber 1 Yemek Kaşığı Toz Jelatin 3 Yemek Kaşığı Soğuk Su 2 Katı Yumurta ![]() 40 gr İyice Doğranmış Maydanoz Yemeğin Tarifi : 850 ml ![]() ![]() Tavuğu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pişme suyunun 600 ml?sini ayırın Tavuğun derisini ve kemikleri ayırıp ![]() ![]() Jelatini suya döküp 5 dak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kasede tavuğu haşlanmış yumurtalarla dikkatlice harmanlayın ![]() ![]() Tavuk karışımını soğutulmuş kalıba yerleştirin ![]() ![]() ![]() Kalıbı ve maydanozlu jelatini ayrı ayrı buzdolabına koyup 6 saat veya bir gece soğutun ![]() Servis için: Kalıbın kenarlarından çıkmış parçala parmağınızla düzeltin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|