|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
haftasıyla, ilgili, ilköğretim, komposizyon, örneği |
![]() |
İlköğretim Haftasıyla İlgili Komposizyon Örneği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlköğretim Haftasıyla İlgili Komposizyon Örneğiİlköğretim haftasıyla ilgili komposizyon örneği lköğretim temel öğrenimdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulların açıldığı hafta ilköğretim okullarımızda İlköğretim Haftası olarak kutlanır ![]() ![]() ![]() ![]() Okullarımızda törenler düzenlenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Atatürk’ün özlediği çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkabilmek ![]() ![]() Bize yaşam boyu gerekli olan bilgi ve becerilerin temeli ilköğretimde atılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlköğretim okulunun ilk beş yılı ilkokul bölümüdür altıncı yıldan itibaren ortaokul bölümüne devam edilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Orta öğretime devam etmeyenler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanlığı; okuma – yazmayı yaygınlaştırmak amacı ile yetişkinler için kurslar açmakta ![]() ![]() ![]() ![]() İlköğretim Haftası’nda çevremize okuma – yazmanın gerekliliğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gün gelecek vatandaşlarımızın tamamına yakını okuma – yazma öğrenecek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|