![]() |
Küresel İsınma Hakkında Kompozisyon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küresel İsınma Hakkında KompozisyonKüresel Isınma Hakkında Kompozisyon Dünyamız acaba emin ellerde mi? Bizler seçim zamanı kafamıza göre istediğimiz partinin seçilmesini istiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanlar Türkiyenin 3 büyük kentinde yapılan Cumhuriyet yürüyüşlerine katıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Parti mitingleri canlı olarak veriliyor ![]() ![]() Ben bir çevreci olarak Küresel ısınmayla ilgili televizyon kanallarını halkı bilinçlendirici programlar yapmasını istiyorum ![]() Tüm televizyon kanallarının en az 2 tane magazin programları var onları 1 taneye indirip onun yerine Küresel ısınma hakkında bilgi verecek programlar istiyorum ![]() Dünya olmadıktan sonra bizi nasıl ![]() Hangi ünlü nerede ![]() Dünyayı korumayan ülkesini sevmeyen bir Başbakan ![]() ![]() ![]() ![]() Onlar Dünyayı öldürecek bizler ise sizler Dünyayı yok edin diye oylarımız size diyerek mitinglerine katılırız ![]() ![]() Ben kimin mitingine katılmak isterim biliyor musunuz? Kime oy veririm biliyor musunuz? Göreve geldiği gün KYOTO protokolünü imzalayacağına söz veren ve bunu yapan Avustralya Başbakanı gibi böyle kişilerin mitingine katılır ve ona oy veririm ![]() Ama biz de öyle birisi yok boş mitinglere katılır ve boş kişilere oy veririz ![]() |
![]() |
![]() |
|