![]() |
Reşat Nuri Güntekin Sönmüş Yıldızlar Özeti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reşat Nuri Güntekin Sönmüş Yıldızlar ÖzetiReşat Nuri Güntekin Sönmüş Yıldızlar Özeti SÖNMÜS YILDIZLAR Misafir salonunda sizinle karsı karsıya geldiğim zaman ne kadar sasırdığımı hatırlarsınız ![]() Rabbi! Bu kadar ince ve derin seyler söyleyen sanatkâr ![]() ![]() Gözlerime inanamı-yordum ![]() ![]() ve çekingen değildiniz ![]() ![]() ![]() değismistiniz Kenan Bey… Yalnız o eski masum saffetiniz hâlâ baki idi ![]() samimî dost olduk ![]() ![]() ![]() size söylemekten çekinmiyordum ![]() ![]() onlarda bir zamandan beri garip bir değisme farkediyordum ![]() ![]() yavas kaybediyor; hırçın ![]() ![]() Artık mukaddesata dil uzatmağa ![]() ![]() çekinmiyor ![]() ![]() boğuyordunuz ![]() Daha sonra neseli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eski hüzünlerinizi ne kadar tercih ediyordum ![]() ![]() zaman geldi ki ![]() ![]() ![]() ![]() hırpalanmağa bile ![]() ![]() ![]() ![]() bedbaht ![]() ![]() söndüler? Bunu bana söylemeğe mecbursunuz; çünkü onlar ![]() ![]() gecelerimin en derin tesellisiydi ![]() ![]() ![]() ![]() gaddar adama karsı içimde sönmez bir kin var ![]() |
![]() |
![]() |
|