Pek kart olmayan havuçların üzerleri kazınır ve bol suda yıkanır Sonra bunlar büyüklüklerine göre ikiye veya dörde doğranırlar Havuç parçaları kaynar suya atılır ve dirilikleri kaybolmayacak şekilde haşlanır Sonra bir kevgirde süzülmeye bırakılır Bir avuç kereviz yaprağı iyice yıkanır 20 havuca 4 baş sarmısak hesabıyla sarımsakların kabukları ayıklanır ve bunlar bir havanda iyice dövülür Yirmi havuca dört kırmızı biber hesabiyle kırmızı ve acı sivri biberler küçük parçalara doğranır Dövülmüş sarımsaklar doğranmış biber sirkeyle karıştırılır Suyu süzülmüş havuç dilimleri bir kavanoza istiflenirken her kata bir – iki kereviz yaprağı yerleştirilir Sarımsaklı ve biberli sirke gezdirilerek döküldükten sonra havuçların üstü örtülünceye kadar sirke katılır Aradan iki hafta geçtikten sonra havuç turşusu servise hazır duruma gelmiş olacaktır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.