![]() |
Haluj-Çerkez Yemeği(Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haluj-Çerkez Yemeği(Resimli Anlatım)![]() Hamurumuzun Malzemeleri: 1 Yumurta 750gr ![]() 1 tatlı kaşığı tuz Ilık su İç malzemeleri: 2 adet minik doğranmış soğan Yarım bardak zeytinyağı ![]() Biraz karabiber ve Çok Az tuz 1-1 ![]() Sos malzemeleri: 3 yemek kaşığı tereyağı ![]() ![]() ![]() Sarımsaklı Yoğurt Unu ve 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tavaya 3 kaşık yağımızı ![]() ![]() Püre haline getrilmiş patateslerle pulbiberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|