![]() |
Osmanlı Kuzu Kol Sarma Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osmanlı Kuzu Kol Sarma TarifiOsmanlı Kuzu Kol Sarma Tarifi Resimli Osmanlı Kuzu Kol Sarma Tarifi Osmanlı Kuzu Kol Sarma nasıl yapılır ![]() Malzemeler 1 adet kuzu kolu ![]() yarım kilogram ıspanak ![]() yeterince tuz ![]() karabiber ![]() kekik alüminyum folyo ![]() Sosu için malzeme: 1 adet orta boy kuru soğan ![]() 3 adet orta boy çarliston biber ![]() 1 adet orta boy domates ![]() 1 tatlı kaşığı domates salçası ![]() 1 çay bardağı sıvıyağ yeterince tuz ![]() Hazırlanışı: Ispanakları ayıklayıp yıkayarak su ilave etmeden haşlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sosun hazırlanışı: Tavaya sıvıyağı alıp küp şeklinde doğranmış soğanı pembeleşene kadar kavuralım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|