![]() |
Mısırlı Baklalı Tavşan Yahnisi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mısırlı Baklalı Tavşan Yahnisi TarifiMısırlı Baklalı Tavşan Yahnisi Tarifi Mısırlı Baklalı Tavşan Yahnisi Mısırlı Baklalı Tavşan Yahnisi nasıl yapılır Resimli Mısırlı Baklalı Tavşan Yahnisi Tarifi Mısırlı Baklalı Tavşan Yahnisi Malzemeleri : 1/2 tatlı kaşığı tuz 1 tavşan (yaklaşık 1250 g ![]() 4 çorba kaşığı un 2 tatlı kaşığı kırmızıbiber 1/4 tatlı kaşığı kekik bir tutam karabiber (taze çekilmiş) 1 1/2 çorba kaşığı ayçiçek yağı 1 soğan (çok iri doğranmış) 1 diş sarımsak (ince kıyılmış) 75 cl ![]() 1 olgun domates (kabuğu soyulup ![]() ![]() 500 g taze patates (yıkanıp ![]() ![]() 2 konserve mısır (her biri 6 parçaya kesilmiş) 225 g iç bakla Mısırlı Baklalı Tavşan Yahnisi Tarifi Tavşan parçalarının üstüne tuzun yarısını serpin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalan ayçiçek yağını tencereye koyup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada patatesleri bir tencereye koyup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Patatesler pişerken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavşan parçaları pişince iç baklaları ve kalan tuzu ekleyip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|