![]() |
Şarköy'ün Göceli Kapaması... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şarköy'ün Göceli Kapaması...ŞARKÖY'ÜN GÖCELİ KAPAMASI ![]() ![]() ![]() ![]() 1 kuru soğan 1 kg ![]() 3 su b ![]() 1 su b ![]() 1 çorba k ![]() tuz karabiber sıvıyağ HAZIRLANIŞI: Tencerenize parçalanmış tavuk etlerini ya da tavuk bagetleri sıvıyağ ile birlikte alın ![]() çevirip üzerine soğanı birlikte yemeklik doğrayarak alın ![]() ![]() bolca sıcak su ilave ederek pişmeyebırakın ![]() pirinci yıkayarak alın ![]() buğdayı ilave edin ![]() üzerine boca edin ![]() üzerine yerleştirin ![]() tüm suyunu çekup pirinçler kıvam alana kadar pişirin ![]() sıcak sıcak servis yapın ![]() hem nefis hem de ekonomik ![]() ![]() serperek ikram edin ![]() |
![]() |
![]() |
|