Olum Melegi İle Ruh |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Olum Melegi İle RuhEfendimiz sav buyuruyorlar ![]() Olum melegi,olum doseginde can cekismekte olan,kulun canini almaya geldiginde ruh ile aralarinda soyle bir konusma gecer Ruh -Ey Olum melegi! ![]() ![]() Ben ruhumu vermem Cunku Rabbim sana boyle biremir vermemistir ![]() Olum Melegi -Ey Ruh! ![]() ![]() Bunu Rabbim emretmistir![]() Ruh -Beni Rabbim yaratti ve bedene de beni o yerlestirdi O zaman sen oradayoktun Simdide gelmissin beni alacagini soyluyorsun Bu emri Rabbimden aldigina dair delilin varmi Varsa gosterde gorelim![]() Olum Melegi ALLAH´in huzuruna cikarak -Yarabbi! ![]() ![]() Falanca kulun soyle soyle diyor Canini almaya gittigimde seninemrinle geldigime dair benden delil istiyor,ne yapayim ![]() ![]() der![]() Ulu ALLAH cc hemen -Ey Olum Melegi,kulum dogru soylemistir Cennete git ve oradan uzerinde nisanin bulunan bir elma alarak kendisine goster,diye emreder ![]() Bunun uzerine Olum Melegi de cennete giderek uzerinde ´Bismillahirrahmanirrahim´ diye yazan elmayi alip getirerek ruha gosterir Ruh elmayi gorunce olum meleginehemen teslim olup nese icinde bedenden ayrilarak ebediyyet alemine dogru kanat acar ![]() Durretul vaizin 2 ciltALLAH hepimize imanli hayirli guzel olumler nasip etsin ![]() ![]() amiin |
|
|
|