Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
gidalar, haritasi, riskli

Riskli Gidalar Haritasi

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Riskli Gidalar Haritasi





Amerika’da yapılan araştırmaya göre, "Riskli gıdalar" listesinin başında yeşil yapraklı sebzeler geliyor Listede, yumurta, patates ve domates de var Center for Science in the Public Interest isimli bilim merkezi tarafından sunulan habere göre, yeşil yapraklı sebzeler, yumurta ve ton balığı sizin için acaba doğru bir karar mı? Belki öyle, ancak bu yiyecekler Amerikan Gıda Dairesi tarafından düzenlenen en riskli gıdalar listesinde yer alıyor Bu yiyeceklerden dolayı başlayan salgınlar 1990 ile 2006 yılları arasında meydana geldiği belirtilen haberde, Amerikan Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi’nin de verileri kullanıldığı açıklandı - ZAMAN ONLINE -
Yumurta: 352 salgına yol açan yumurtadan hastalanan hasta sayısı ise 11 bin 163’tür

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.