Sarimsak Ve Sarimsak Sütü |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sarimsak Ve Sarimsak SütüSARIMSAK VE SARIMSAK SÜTÜ 2-3 diş sarımsak ezilir veya ince kıyılır 1 su bardağı soğuk süte eklenir ve hafif ateşte kaynama derecesine kadar ısıtılır Üstü kapalı olarak 10 dakika demlendikten sonra süzülür İhtiyaç duyulduğunda 1 bardak taze demlenmiş sarımsak sütü soğutulmadan içilir Sarımsak ölümlere sebep olan atardamar kireçlenmelerine iyi gelir, tansiyonu ye ateşi düşürür, yara ve çıbanların iyileşmesinde antibiyotik tesiri gösterir, kan dolaşımını düzenler, krampları kaldırır, kalp kaslarını güçlendirir, kalp ritmini düzenler, kalbi besleyen koroner damarları genişletir, akciğeri, karaciğeri, safra kesesini ve kalbi kuvvetlendirir, bağırsak kurtlarını, diğer parazitleri öldürür, mide ve bağırsakları dezenfekte eder, bağırsak gazlarını ortadan kaldırır, kabızlığı önler, iştahı açar, nezleye, nefes borusu rahatsızlıklarına, bronşite iyi gelir, grip mikrobunu öldürür, idrar yollarında taş oluşumunu engeller, idrar söktürür, vücudu sivrisinek ve haşerelerden korur, saç dökülmesini yavaşlatır |
|