Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bunlarda, medinei, münevverenin, tozu

''Bunlarda Medine-İ Münevvere'nin Tozu Var ''

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

''Bunlarda Medine-İ Münevvere'nin Tozu Var ''

''Bunlarda Medine-i Münevvere'nin tozu var ''

Sultan Abdulaziz'in, gayet dindarane ve intizamli bir hayat süren dürüst bir insandi

Bir gün hasta yataginda baygin ve sararmis bir vaziyette yatarken: ''Medine-i Münevvere mücavirlerinden bir dilekce var!'' denildiginde, yaverine:

''Derhal beni ayaga kaldiriniz! Haremeyn'den gelen talepleri ayakta dinleyeyim! ALLAH Rasulu'ne (sav) komsu olanlarin talebleri, böyle ayak uzatilarak edebe aykiri bir sekilde dinlenmez! '' diyerek Hz Peygamber'e (sav) olan muhabbetini güzel bir surette ortaya koymustur

Abdulaziz ayrica, her Medine-i Münevvere postasi geldiginde abdest tazeleyip, mektuplari: ''Bunlarda Medine-i Münevvere'nin tozu var!'' diye öpüp alnina götürdükten sonra katibine okutmustur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com