Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
komiq

Komiq :D

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Komiq :D

80 yasinda bir adam doktora gider Doktor adamin sagligini sordugunda adam "harika, 18 yasinda bir karim var ve benden hamile" der Doktor birkac dakika dusundukten sonra adama doner ve "sana bir hikaye anlatacagim"der "Avlanmaktan cok hoslanan bir adam varmis Her gun tufegini alarak ava gidermis Fakat bir gun dalginlikla yanina tufek yerine semsiyesini almis Ormana gitmis Agaclarin arasinda yururken karsida bir geyik gormus Hemen semsiyeyi cikarmis nisan almis vepatgeyik yere yigilmis"

Ihtiyar sasirmis ve doktora donerek "OlamazBaska birisi vurmus olmali demis

Doktor:

"KESiNLiKLE!"

Iki velet karar vermisler ki, butun buyuklerin hayatlarinda sakladigi en azindan bir buyuk sir var Bir tanesi bu varsayimi denemeye kalkmis - Anne ben her seyi biliyorum Annesi - Tamam anladim, al su 1 milyonu babana hicbir sey soyleme demis Ufaklik cok memnun, babasina gitmis - Baba ben her seyi biliyorum! Babasi, - Sus tamam, al su 5 milyonu, annene hicbir sey soyleme demis Bizimki zevkten dort kose, butun buyuklere isleyen bir sistemi kesfetmenin keyfiyle Ertesi sabah kapi calinmis postaci gelmis Ufaklik acmis kapiyi: - Postaci Amca ben artik her seyi biliyorum Postaci dizleri uzerine cokup, kollarini iki yana acmis: - Madem oyle gel bakalim Baba sana bir sarilsin!

Bir gün 75 yasinda bir ihtiyar sperm testi yaptirmak için Doktora gider doktor adama bir kavanoz verir ve "bunu doldurup Yarin bana getirin" der ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir Doktor kavanoza bakar ve bos oldugunu görür ve sebebinisorar ihtiyar anlatmaya baslar : "doktor bey, dün gece sag elimle denedim olmadi,sol elimle denedim gene olmadi karimi çagirdim o da sag ve sol elleriyle denedi, agziyla denedi önce disini çikararak sonra disini takarak denedi gene olmadi Baktik olacak gibi degil komsunun karisini çagirdik oda iki elini ve agzini denedi gene olmadi" diyincedoktor kendini tutamayip "Naaptiniz, komsunun karisini da mi çagirdiniz ?"diye sormus ihtiyar da Tabi ya napsaydik, su lanet kavanozu bir türlü açamadik"

Japon,Alman ve Temel bi teknoloji panelinde buluşmuşlarBi ara Almanın telefonu çalmışAdam el kadar telefon çıkarmış,Temel vaybe teknolojiye bak demişJaponunda bi ara telefonu çalmışAdam iki tane küçük parça çıkarmış birini ağzına birinide kulağına koymuş ve konuşmuşTemel vayybe teknolojiye bak demişTemel bi ara osurmuş, adamlar sen öyle naaptın demişTemelde trabzona mail attım demiş

ARAPÇA FUTBOL

Krampon-ul deccal-u uryan = Futbolcu

Akibet-ul huzzam = Elenme

Arafat-ul safha = Devre arasi

Cihat-ul kuvvayi milliye = Milli mac

Cemaat-ul mahter-i cumbut = Tezahurat

Cenaze-tul mevta-i kurre = Olu top

Darbe-i abes = Faul

Tut-tul minare = Hava topu

Musabaka-i hicret-ul gurbet = Deplasman maci

Darbe-i mustehcen = Elle oynamak

Taarruz-ul aleykumselam = Kontra atak

Zam-ul zaman= Uzatma dakikalari

Def-ul felaketiyye, aman Yarabbim = Atlatilan gol tehlikesi

Muhendis-i kurre-i muallim = Teknik direktor

Cahar-ul kumbet = Geri dortlu

Vaziyet-ul madara = Hezimet

Ekib-ul riyaset-i cumhur = Takim kaptani

Rakib-ul azrail = Korkulu takim

Halife-i gol = Gol krali

Taarruz-u belet = Ofsayt

Hap-ul ademi ademiyye = Adam adama savunma

Gaflet-i dalaletiyye ve hatta hyyanetiyye = Sike

Ekib-ul kuvayi milliye = Milli takim

Ne teker-i Tam, ne sima-i Arabiyye,

Sulh-u salah = Beraberlik

Bosluktaki fil'e ne denir? Fil in the blanks!

Yikanan Ton'a ne denir? Washington!

Adamin birinin elinde koltuk yayi, keman yayi,amortisor yayi

gibi yaylar varmis Bunlari sirayla isiriyormus Bunu goren

arkadasi meraklanip ne yaptigini sormus Adam dayanitlamis:

-Yayla lezzet testi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com