Japon |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
JaponJapon, "Gostereyim Bana bir telefon numarasini soyle, cevireyim![]() Barmen numarayi soyledikten sonra, Japon yine avucunun icini tuslayip elini kulagina getirir Biraz bekledikten sonraelini barmene uzatir "Konusabilirsin der Barmen Japon un elinikulagina getirerek "Alo? sesi duyar sonra "Joe? Sen misin? ![]() ![]() Ya inanmiyacaksinama su anda seninle bir Japon un elinden konusuyorum ![]() ![]() ![]() Hayir sarhos filan degilim ![]() ![]() ![]() Neyse sonra anlatirim Haydi hoscakaldeyip Japon un elini birakir Hayretler icinde, - "Harika bir sey bu!Pahali midir? Japon, "Biraz ama deger der sonra ickisini ismarlar Amaickisini yudumlarken birden bire dikiliverip "Afedersin tuvalet ne tarafta? sorar ![]() Barmen yolunu gosterir Japon kalkip gosterilen kapidan girer 5 dakikagecer ama Japon donmez 10 dakika gecer![]() ![]() Barmen merak etmeye baslar![]() 20 dakika gectikten sonra barmen "Basina kotu bir sey mi geldi diyerek tuvalete girer ve ![]() ![]() Japon u yerde gorur Pantalonudizlere kadar indirilmis secdeye durur gibi yere egiliyor Kicinda birrulo tuvalet kagidi var Barmen: "Aman Tanrim! Sana ne oldu boyle? Saldiriyami ugradin? Yaralandin mi? Japon: "Hayir Ben iyiyim Japonyadanuzun bir faks aliyorum, o kadar |
|
|
|