![]() |
Forum Mafyasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Forum Mafyasicaner1907caner: Mesaj hazır mı? raporsuz_deli: Hazır ![]() ![]() caner1907caner : Hazır ![]() ![]() raporsuz_deli: Olmaz önce repi görelim caner1907caner : Repin yarısı şimdi yarısı iş bittikten sonra ------------------------------------------ bixi_06 : Adamların bölümüme girmişler love-lies(hanım aga): Senin adamların da bölümümde konu açmışlar bixi_06 : Hakaret ve flooda rasladım love-lies! bir daha olmasın mekanımda lovelies(hanım aga) : Eksi reple şaka olmaz bixi06 ![]() ![]() ------------------------------------------- b@st : Bu son mesajım ![]() ![]() ![]() ![]() bebi_s : b@st lütfen yapma, banlanmanı istemiyorum, kaçalım buralardan b@st : Olmaz bebi_s bir kere battık bu pisliğe, cevap vermedi sustu dedirtmem kendime bebi_s : b@st haaayırr ----------------------------------------- soulful06 : Admini bugüne kadar gören olmadı, yönetim odasından çıkmıyor ![]() pyrecex : Biz sızalım abi oraya soulful06: Olmaz pyrecex ![]() ![]() ![]() ![]() pyrecex: Bişey olmaz abi daha önce vuruldum, bir hafta sonra iyileştim pehhh ------------------------------------------ chester : Komik yazılar bölümünde reklam yapmışsın MaYdonoZ cyberattack : Abi valla diğer forumdan zorladılar ![]() ![]() chester : Al bu mesajı diğer foruma alıntı yap ![]() ![]() --------------------------------------------- vuraloglu : şş bilader hayırdır 'lion' : Reklam yapacaktım da vuraloglu: Gel bakim buraya sen gel hele gel 'lion' : Abi banı burnuma doğru tutma e abi gözünü seveyim tamam gidiyorum ![]() -------------------------------------- shatz: Kimin adamısın lan sen dj_tehlike : Yan forumdan gönderttiler beni ![]() shatz: Al bu mesajı, diğer foruma 5er tane yolla ![]() ![]() --------------------------------------- tatanga54:black_eagle, siz to***e arka kapıdan girin ![]() ![]() black_eagle: Tamam tatanga54 tatanga54: Aman dikkat et rengini belli etme ![]() black_eagle: Tamam abi içeriye mavi olarak giricem ![]() ---------------------------------------- ımkansız: hanfendi Kırmızılar peşimizde saklanıcak bir yer bulmalıyız ![]() 3sm3r: Geyik bölümü var orda bizi bulamazlar ortalık yatışana kadar bir süre orada takılırız ![]() ımkansız: Tamam ![]() ![]() 3sm3r: Bende lan çantanın içinde ![]() ----------------------------------------- enessertlek: abi şu to***in kilidini açabilirmisin? _gizemli_: Ayıb ettin enessertlek kilitaçar_gizemli_ derler bu alemde bana ![]() ------------------------------------------- by_serhatti: Bir daha seni bayanlara özel bölümünün etrafında gezerken görürsem bacaklarını kırarım ulann! raptornavida: Abi orada senin manitanın olduğunu vallaha bilmiyordum ![]() by_serhatti: Yanlış yaptın raptornavida ![]() raptornavida: Abi yapma dur ![]() ------------------------------------------- legendary: Sökül repleri ![]() ezeli_m : Siz kimsiniz ![]() legendary: Biz pyrecex'un adamlarıyız bundan sonra buranın haracını biz kesicez çıkar dedik ![]() ezeli_m: Eyvaahh ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------ raporsuz_deli : Yöneticiyi ayarladın mı evlat? shatz : Ayarladım rapaorsuz_deli baba, 9 ![]() |
![]() |
![]() |
|