![]() |
Orta Dunya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orta Dunya-doktor bey o beni anlamıyo ama ben aragorna sevdalıyım ![]() ![]() ![]() -sacmalayın legolas bey ibneliğin lüzumu yok ![]() ![]() -sanki devamlı izlendiğimi hissediyorum paranoyak oldum ![]() ![]() -o yüzüğü ara sıra gevşetin frodo bey, nazgul dürtüyodur ![]() ![]() - üzerimde çok baskı var, herkes bana kral olacaksın diyor, oysa ben kaset çıkarmak istiyorum ![]() ![]() -iki kutu müsil yazdım -bana biraz çocukluğunuzdan bahsedin ![]() ![]() -oeeh be ne yaptın doktor ![]() ![]() ![]() ![]() - bisssssiii kandırdııı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - xanax yazdım 2 kutu ![]() ![]() - tessssssekkurrr ederissss ![]() ![]() ![]() ![]() -ork dediler kız vermediler dohtur bey ![]() -güzellikle istediğinize emin misiniz? - gri gandalf mı? beyaz olan mı? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - bilmioorummmeaaağğğ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - anlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() - okuldayken boyum kısa diye benimle hep dalga geçerlerdi ![]() ![]() ![]() - bunun için üzüldüğünüze değmez, ayrıca bir hobbite göre selvi boylu sayılırsınız ![]() -halüsinasyon görmeye ne zaman başladınız? -ya ejderha diyorum, ork diyorum, anlamıyor musunuz? -dur prozaj yazayım sana ben - doktor bey kocamin kafasina kalkan carpti cengederken, kendini nazgul saniyo simdik ![]() ![]() ![]() - hamfendi sizde birakmayin bos bakin elalemin ucan kusuna binip geziyo sokaklarda - zaptedemiyorum ki doktor, orc kuvveti var beyimde ![]() ![]() ![]() - size sakinlestirici, kocasina akil fikir yaziyorum ![]() ![]() ![]() ![]() -ismimle herkes dalga geçiyor ![]() ![]() -adınız ne? -nazgül ![]() ![]() -puah ahahaha!!! |
![]() |
![]() |
|