![]() |
Fermuarin Acik Kalmis |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fermuarin Acik Kalmisfermuarın açık kalmış lan - mal sayimi yapiyorum ![]() - kactasin abi ? - şimdilik birdeyim - fermuarın acik kalmis ![]() ![]() - hee biliyom birazdan da indirim baslayacak ![]() ![]() - gidiyim ben ![]() ![]() - kos ![]() ![]() - fermuarın açık kalmış -senin de ağzın maşallah ![]() ![]() ![]() - fermuar açık kalmış ![]() - ölü evinin kapisi acik olur ![]() ![]() - sttiir - dükkan açık kalmış - bugün arife, öğleden sonra kapatıcam zaten ![]() - -dükkan açık abi ![]() ![]() ![]() -dost başa ,düşman ayağa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - -lan kazım fermuarın açık kalmış lan +ben açtım onu rutubet yapmasın diye,kapatcam birazdan - -abi çaktırma dükkan açık kalmış +içerde çırak var oolm bişey olmaz - - fermuarın açık kalmış ![]() ![]() ![]() - seninki çok kapalı ya - abi fermuarın açık kalmış - şeker değil, erimez - fermuar abi - ne? - fermuar diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ee? - kapatmak ister misin? - yoo ![]() ![]() ![]() - - dükkan açık kalmış abi + NEE!!! ne diyon olm!!! - Abi yok senin dükkan değil fermuarın açık kalmış + Nan olm aklımı aldın lan! Kalsın yiğidin malı meydandadır - +dukkan acık kalmıs -buyur dükkan senin + |
![]() |
![]() |
|