![]() |
Koca Pisirme Rehberi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Koca Pisirme Rehberi1-)Kocalarin çogu pisirilme sürecinde yanlis islem gördüklerinden yumusakliklarini ve iyi niteliklerini kaybederek bozulurlar ![]() ![]() Özenilerek hazirlanan her kocanin iyi ve yumusak olacagi söylenemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Begeninin kisisel oldugunu düsünerek koca seçimini yalnizca kendiniz yapiniz ![]() ![]() Kocayi pisirmek için en iyisi porselen bir kap ise de, elinizde toprakçanaktan baskasi yoksa özenle kullanildiginda ayni isi görebilir ![]() Kocalar da karides ve istakoz gibi canli pisirilirler ![]() ![]() ![]() Sevgi, sicaklik ve neseden olusan sürekli bir ates yakilir ![]() ![]() ![]() ![]() Özellikle sirke ve karabiber yerine taticilarin öpücük adi altinda sattiklari sekerden biraz konulabilir ![]() ![]() Ancak bunlar diger baharatlar gibi azar azar ve dikkatlice kullanilmalidir ![]() ![]() ![]() ![]() Böyle pisirildigi zaman size çok uygun ve sindirilmesi kolay olacaktir ![]() ![]() (bu yazi 1800 yillarinda basilmis bir yemek kitabinin ön sözünden alinmistir ![]() |
![]() |
![]() |
|