Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kompozisyon

Kompozisyon

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kompozisyon

Konu: 3 dilek hakkiniz olsa ne dilerdiniz

Günümüzde üç dilek hakkimiz olmasi çok önemlidir

Maalesef sevinerek bu hakkimizi kullaniriz her zaman Benim 3 dilek hakkim olsa 3 dilek hakki daha isterdim

Elde var 6 dilek hakki, 5 ile 3 er dilek daha dilesem 15 dilek hakkim daha olur 15 dilek ile her istedigimi dilerim Günah degilse allah olmayi dilerim Allah olduktan sonra dilek hakkim sonsuz kere sonsuz olur

Çok akilli olurum Maalesef her istedigimi yapabilirim Kendime kasvetli Bir yaris arabasi yaptiririm Onunla antalya'ya gider dedemlerin elini öperimDedem bana torunum allah olmus der Sevinir Harçlik verir

Abime vermez,çünkü o arabaya kusan bir gerzek Sonra dedem mezarlikta zombileri öldürmeye gönderir beniHepsini yok ederim isin kiliciyla Babami da döverim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com