Telesekreter Mesajlari |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Telesekreter Mesajlari1 "Merhaba![]() karim ve ben su an size cevap veremiyoruz![]() ama numaranizi birakirsaniz isimiz biter bitmez sizi arariz![]() " 2 "Merhaba![]() Ben John![]() Telefon sirketinden ariyorsan,faturanizi odedim merak etme![]() Anne Baba eger sizseniz, bana acilen para gonderin![]() Yatirim danismanim eger arayan sensen, bana yeteri kadar para gondermemişsin Erkek arkadaslarimdan biriysen, bana borcun var hala parami vermedin![]() Kiz arkadaslarimdan biriysen, hic endiselenme bende para bol" 3 "Merhaba![]() simdi de sen bisey soyle![]() " 4 "Merhaba![]() ben su anda evde diilim ama telesekreterim evde,benim yerime onunla konusun simdi size biiip diycek" 5 " Merhaba,ben David'in telesekreteriyim siz kimsiniz??" 6 " Merhaba![]() mesaj birakirsaniz sizi ararim![]() "seksi"bir mesaj birakirsaniz,sizi HEMEN ararim" 7 " Merhaba!!! John'un telesekreteri bozuldu![]() ben buzdolabiyim![]() " 8 " Merhaba![]() bu konusan bir makinedir![]() ben mesajlari anlayabilirim![]() ![]() ![]() sahiplerim cok temiz insanlardir,evimiz cok zevkli dosenmistir![]() Bir yardim kurumuna bagista bulunmuslardir![]() hey hala ordaysaniz mesaj birakin, onlar sizi geri ariycak kadar na******ler" 9 "Bu bir telesekreter degildir![]() bu bir telepatik dusunce okuma makinesidir bip sesinden sonra adinizi,neden aradiginizi ve numaranizi dusunun, ben de sizi aramayi dusunucem" 10 "Merhaba![]() buyuk ihtimalle evdeyim, ama hoslanmadigim birinin aramasindan korkuyorum![]() Mesajinizi birakin, size geri donmezsem demek ki o korktugum sizsiniz" 11 "Merhaba![]() ben George!! Su anda size cevap veremiyorum![]() mesajinizi birakin, ben size geri donene kadar telefonun basindan ayrilmayin" 12 "Lutfen sinyalden sonra mesajinizi birakin![]() yine de sessiz kalma hakkiniz var![]() cunku soylediginiz hersey kayit edilecek ve aleyhinize delil olarak kullanilacaktir![]() ![]() " 13 "Merhaba!! Biz Jim ve Sonya'yiz![]() Su anda telefonu acamiyoruz cunku yapmayi cok sevdigimiz biseyle mesguluz![]() ![]() Sonya'nin tarzi yukari asagi, benim tarzim soldan saga ve yavas yavas![]() ![]() Neyse siz mesajinizi birakin, biz disimizi fircalamayi bitirince sizi arariz![]() " |
|
|
|