Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afrikada, buradayım

O Afrika'da Ben Buradayım

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

O Afrika'da Ben Buradayım

O AFRİKA'DA BEN BURADAYIM

Temel bir gün dertli dertli içiyormuş meyhanede - "Ne bu hal", demiş Dursun - "Boşver" demiş Temel de Dursun ısrar etmiş "biz arkadaş değil miyiz?" diyerek Temel dayanamamış: - "Ama kimseye anlatma Hani ben bir zaman Afrika'ya gitmiştim ayı avlamaya?" - "Hatırladım bayağı da dönmemiştin" demiş Dursun - "Günler sonra buldum en sonunda avlayacak bir ayı ama tam ateş edecekken tüfek bozuldu Ben de kaçarken uçurumdan aşağı düştüm" - "Eeeee" demiş Dursun "Sonra" - "Her tarafım kan revan içinde, komaya girmişim Sonra ayı beni yuvasına götürdü Yaralarımı yaladı, balla, sütle besledi beni, iyileştikten sonra da bana tecavüz etti aylarca" demiş - "Buna mı üzülüyorsun, takma kafanı yaa bak bu kadar zaman geçti Çoluk çocuğa karıştın, mutlu bir hayatın var" demiş Durmuş Temel: - "Bu da hayat mı be birader O Afrika'da ben burda"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com