![]() |
Tabu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() TabuKelime: Mini etek Erkek: Hani sen hep giyersin de, ben sana giyme derim ya ![]() ![]() ![]() Kız: Don! Topluluk: Ohaaaaa! Murat’ın en sevdiği şey ne? Karı? Hayır, başka ![]() ![]() ![]() Seks? Hayır, hatta gecen gün değiştirdi ![]() Haaa araba ![]() Kelime: Cin Tonik İnle kim top oynar? Ciinnn! Yanında ne iyi gider? Toniiik! Kelime: Kopça Sen memelerini neyle tutturursun? Sütyen? Peki sevişirken sütyeni çıkarmak için neyi açarsın? Kopça? Peki ilk neyi çıkarırsın üstünden? Eeeaaa ![]() ![]() ( Diğer figüranlar: Abi bildi işte) Ayy ben dalmışım pardon Kelime: Sümüklüböcek Hani bir hayvan var spiral seklinde bir kabuğu var ![]() Salyangoz Hah ona çok benziyor, ama sen nezle olunca ne akar burnundan ![]() ![]() ![]() Sümük Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var ![]() Nasıl yani hayvanın sümüğü mü var ![]() Evet, karafatma nedir? Hamamböceği Hah 2 ![]() Böc Yok yok kelimenin tamamı Hamamböc Allah belanı versin senin be ![]() ![]() ![]() Kelime: Beşik Hani alttan titretiyosun yavruyu? ??!!!! Kelime: Cazibe Abi benim hayvani neyim var? Pipin var Yok lan bu vahşi bişey ![]() ![]() ![]() Oha nası ya? Kelime: Palet Gölün büyüğüne girerken şeyine ne takarsın? Peştemal ( Topluluk iptal ) Kelime: Kav Abi şimdi kibritin üstünde ne yazar Ateşle yaklaşma Hayır allaan belası, o tüp kamyonunda yazar ![]() ![]() Haa, taam hatırladım, vasati 40 çöp yazar Shit! oynamıyorum ben bu adamla ![]() ![]() ![]() Kelime: Kaniş Erkek: Bahçeye bağlanan sadık 4 ayaklı eleman var ya Kız: Köpek ![]() Erkek: Heh, onun küçük ve şirin olanı ![]() Kız: Doberman ![]() Erkek: Ohaaa ![]() ![]() ![]() Kelime: odak ![]() ![]() ![]() Anlatan kelimeye bakar bir de grubuna bakar çoğu fen lisesi mezunu mühendislik öğrencisidir ![]() Anlatan: Çukur aynada merkezin yarısı Grup (bir ağızdan): Odaakkk Kelime: Vatan haini Asker kaçakları ne olur? Suçlu Hayır milli duygularla düşün Şerefsiz, haysiyetsiz, aşşağılık, namussuz? |
![]() |
![]() |
|