![]() |
Seçme Fikralar - Arsiv : 4 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seçme Fikralar - Arsiv : 4Ekran Koruyucu BILL GATES ölmüs ve tanrinin huzuruna çikmis ![]() ![]() Bill önce cehenneme gitmis, deniz kenarinda, harika bir gün batimi yasanmaktaymis, kizarmis köpükler kumlari yaliyor, hafif ilik rüzgarda palmiyelerin yapraklari nazli nazli sallaniyormus ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel düsler kurarak kapidan girdiginde tam da bildigi cehennemle karsilasmis; kazanlar kayniyor, zebaniler ortalikta dolasiyor,alevler gökyüzünü kizila boyuyormus ![]() Aman demis Bill, Hemen tanriya çikmam lazim ve soluk soluga bagirmis; Benim ilk gördügüm cehennem böyle degildi ![]() Tanri gülmüs, çok geç artik Bill demis, seçimini yaptin ![]() ![]() ![]() ![]() McGayver McGyver markete gitmis ![]() ![]() Kasiyer kiz sasirmis: "I ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() McGyver 1-2 dakika düsünmüs, sonra kasiyer kiza dönmüs: "Tamam, onlar da olur" demis SA Sakip Sabanci Aga'ya bir gün demisler ki : -Aga bu dünyada her sey senin için güllük gülistanlik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Öte yanda da isimizi saglama aldik Bir tarafimizda ISA, diger tarafimizda MuSA ![]() Servet Iki fakülte arkadayi yillar sonra sokakta karsilasir, biri digerini eve yemege davet eder ![]() ![]() ![]() - Oglum bu ne ev böyle be, su salonun büyüklügüne bak! Nereden buldun bu kadar parayi birader? Duvarlarda nadide tablolar ![]() ![]() ![]() - Gel göstereyim, gel su pencerenin önüne ![]() ![]() ![]() - Evet ![]() - 20 milyon dolar tuttu, 25 milyon dolara fatura ettik, farki cebe indirdik ![]() Iki yil sonra iki arkadas yine karsilasir ![]() ![]() ![]() - Gel bu sefer ben seni davet edeyim, bize gidelim ![]() ![]() ![]() - Yuh! Suraya bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Gel nasil yaptigimi sana göstereyim, geç su pencerenin önüne, bak surada otoyolu görüyor musun? - Hayir! - Iste !!! Beni Bekle Anne ve babasi ile uzun bir tartismadan sonra biyiklari yeni terleyen delikanli, bavulunu toplamis ![]() ![]() "Sakin beni durdurmaya kalkmayin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra kapiya dogru yürümüs ![]() ![]() "Dur" diye bagirmis, babasi arkasindan ![]() ![]() "Size söylemistim, beni durdurmaya tesebbüs etmeyin diye geriye bagirmis delikanli ![]() ![]() "Dur" diye yeniden bagirmis babasi, oglu bahçe kapisindan çikarken ![]() ![]() "Dur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önemli Neden -Hayrola nereden? -Be be ben mi? Rad rad radyodan geliyorum ![]() ![]() ![]() -Ne vardi radyoda? -Spi spi spi spiker si si si synavi vardi da ![]() ![]() ![]() -Eeee, ne oldu? -Bi bi bi birak yahu? Ki ki kiravat tak tak takmadik diye almadilar ![]() Kamyon Soförü Bir kamyon soförü 30 kisiyi ezerek öldürmüs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 Motorlu uçak Amerikali'lar 4 motorlu bir uçak yapmislar ve arabistan çöllerinde uçurmak istemisler , yanlarina bir arap pilot almislar ve uçmaya baslamislar giderken bom diye bir ses gelmis ve 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not Arabasini park edip lokantaya giren adam, çiktginda arabasini akordeona dönmüs bir halde bulur ![]() ![]() -Ön vitesle geri vitesi karistirip arabaniza sert bir sekilde çarptim ![]() ![]() ![]() Ilk Ask Evliliklerinin ustunden henuz bir ay gecmistir ![]() -Ilk ask ne kadar tatli, ne heyecanli degil mi? Genc karisi yanitlar : -Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ameliyat yeri Iki sevgili bir agacin golgesinde otururlar ![]() -Sevgilim sana apandist ameliyati oldugum yeri gostereyim ![]() Delikanlinin gozleri parlar ![]() -Goster canim goster ![]() Kiz eliyle uzak bir yeri gostererek : -Bak su ilerde gorunen sari bina var ya, onun ucuncu kati ![]() ![]() ![]() ![]() Kuaför Adam, lüks erkek kuaföründe oturmus bir yandan sakal tirasi yapilirken bir yandan da elleri manikürlenmektedir ![]() Manikürü yapan sarisin fistik adamin ilgisini çekmekte gecikmez, "Güzelim, bu gece benimle çikmaya ne dersin??" Kiz gülümser, "Özür dilerim ama ben evliyim ![]() "Bosversene" der adam, "Seninkine telefon et bu gece isin çiktigini eve gelemeyecegini söyle!" "Istersen sen söyle, su anda seni tiras ediyor ![]() ![]() ![]() Tarla "Bir adamin çok büyük bir tarlasy varmis,tarlasyyla övünür ,hava atarmis ![]() ![]() ![]() Golf Bir cumartesi sabahi ![]() ![]() ![]() Sarisin olani topu dikmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadinlar dehset icinde, erkegin iki elini bacaklarinin arasinda kelepceleyip iki buklum kaldigini gormusler ![]() Sarisin hizla oraya kosmus ve ozur dilemeye baslamis ![]() ![]() "Lutfen izin verin size yardim edeyim ![]() ![]() ![]() "Yooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Onemli degil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz sonra sormus ![]() ![]() "Simdi nasil hissediyorsunuz kendinizi ![]() ![]() "Harika" demis adam ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bas parmagim hala fena halde zonkluyor! ![]() ![]() Patron ve Sekreter Patron (adam) ve sekreteri (kadin) sehir disina yemege gitmek için arabayla yola çikarlar ![]() Fakat araba yolda problem yaratir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam,"sen yataga yatabilirsin, ben de uyku tulumuyla suraya kivrilirim" der ![]() ![]() Biraz sonra sekreter "ben üsüyorum" der ![]() ![]() ![]() ![]() Kadin biraz da arzulu bir sesle "ama ben hala üsüyorum der" ![]() ![]() ![]() Yine biraz sonra kadin arzulu bir sesle "ama ben isinamadim" der ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz sonra kadin daha arzulu bir sesle "ama ben üsüyorum ve bir türlü isinamiyorum" der ![]() Adam "en iyisi biz seninle bu aksam evliymisik gibi davranalim, ne dersin?" diye sorar ![]() Kadinin hosuna gider ve sevinçle "olur" der ![]() "kalk ve su lanet battaniyeyi alip üzerini ört" der Vehbi Efendi Bir gün padisah Vehbi Efendi'yi yanina çagirir ve: "Bana öyle bir siir yaz ki bir misrasini okuyunca içimden seni öldürmek, bir sonrakini okuyunca ise ödüllendirmek gelsin" der ![]() * Azm-u hamam edelim, sürtüstürem ben sana, Kese ile sabunu, rahat etsin cism-u can ![]() * Lal-u sarap içurem ve islatip geçirem, Parmagina yüzügü, hatem-i zer drahsan ![]() * Egil egil sokayim, iki tutam az midir? Lale ile sümbülü kakülüne nevcivan ![]() * Diz çökerek önüne ilik ilik akitam, Bir gümüs ibrik ile destine ab-i revan ![]() * Salinarak giderken arkandan ben sokayim, Ard etegin beline, olmasin çamur aman ![]() * Kulaklarindan tutam, dibine kadar sokam, Sahtiyenden çizmeyi, olasin yola revan ![]() * Öyle bir sokayim ki, kalmasin disarda hiç, Düsmanin bagrina, hançerimi nagehan ![]() * Eger arzu edersen, ben agzina vereyim, Yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman ![]() * Herkese vermektesin, bir de bana versene, Avuç avuç altini, olsun kulun saduman ![]() * Sen her zaman gelesin, ben Vehbi'ye veresin, Esselamun aleyküm ve aleykümesselam ![]() Iskoç'un Taragi Sokakta karsilasan iki Iskoçyali, aralarinda konusuyorlardi: - Üzgün görünüyorsun, Neyin var? - Sorma? Canim çok sikiliyor ![]() - Neden ? - Taragimin bir disi kirildi ![]() - Taragin bir disi kirildi diye, insan bu kadar üzülür mü? - Kirilan taragin son disiydi Rolex Avukat arabasini bürosunun önüne çekmisti inmek için kapiyi açti tam o sirada arkadan hizla gelen tir kapiyi aldi götürdü hemen kalabalik birikti ambulans polis ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes, Hiç kimse, Herhangibirisi, birisi Öykünün kahramanlari 'Herkes! 'herhangi biri' birisi ve Hiç kimse adli dört kisidir Ortada HERKESTEN yapmasi istenilen bir is vardi ![]() Enayi Bir arastirmaci sabir ve dikkatle çalisarak iki fareye aciktiklari zaman burunlari ile bir zile basmayi ögretti ![]() enayiyi amma alistirdik yahu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uyusturucu Iki genc uyusturucu icerken yakalanmislar ve cuma gunu mahkemeye cikarilmislar ![]() ![]() ![]() Haftasonu gecmis ![]() ![]() Hakim - Eeee ne yaptiniz anlatin bakalim ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() hakim - Cok guzel nasil yaptin? 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hakim - Guzel, inandirici ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() Hakim - Ho !? ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece Yagmur Yagdiginda Kadin kocasi isteyken sevgilisini eve cagiriyor, ikisi yatakta zevk dolusaatler gecirirken birden kapi caliyor bi de bakiyolar KOCASI EVE ERKEN GELMIIIIIS!!! ![]() ![]() ![]() Adam pencereden asagi bir bakiyor: "Hayir atlayamam deli misin nasil yagmur yagiyor gormuyor musun!!!" Kadin deli gibi kosturuyor: "Kocam bizi burda yakalarsa ikimizi de öldürür atlamak zorundasin hadi cabuk cabuk!!!!" Boylece adam caresiz,kiyafetlerini kaptigi gibi camdan atliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kosuculardan biri soruyor kendisine: "Siz hep ciplak mi kosarsiniz?" "Ah evet evet ![]() ![]() ![]() "Ama ciplak kosarken de hep kiyafetlerinizi elinizde mi tasirsiniz?" "Yaaa öyle ![]() ![]() ![]() "Gercekten cok ilginc ![]() ![]() ![]() ![]() "Aaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tetikçi Mafya babasi korumaya aldigi muesseselerden haraclari toplamak icin yeni bir tetikci buldu ![]() ![]() ![]() Baba, bir gun odemelerin geciktigini fark etti ve tetikciye adamlarini gonderdi ![]() ![]() ![]() ![]() Tercuman isaretle sordu: "Paranerde? ![]() ![]() " Sagir dilsiz isaretle yanit verdi: "Ne parasi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Neden bahsettiginizi anlamiyormus ![]() ![]() " Baba 38'ligini koltuk altindan cekip sagir dilsizin beynine dayadi ![]() "Simdi sor bakalim, para nerde? ![]() ![]() Tercuman isaretle sordu: "Para nerde? ![]() "Central Park'ta, Bati 78'inci Caddeye acilan kapidan girince soldan ucuncu agacin kovugunda 100 bin dolar var ![]() Baba ofkeyle gurledi: "Ne dedi? ![]() ![]() Tercuman yanitladi: "Dediki hala neden bahsettiginizi anlamiyormus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kanca Sahil kasabasindaki meyhaneye giren tek bacagi, tek kolu ve tek gözü olmayan kara korsan müsterilerin derhal dikkatini çekmis ![]() Tahta bacagini ileri dogru uzatip kanca kolunu yanindaki iskemleye dayadiktan sonra içkisini yudumlayan korsana meyhanedekiler biraz hosbesten sonra merakla sormuslar: - Bacagini nerede kaybettin? - Preveze deniz savasinda ![]() ![]() ![]() - Ya kolunu? - Düelloda ![]() ![]() ![]() - Peki ya gözüne ne oldu? - Güvercin pisledi ![]() ![]() ![]() - Güvercin pislemesi gözü kör eder mi? - Güvercin pisledigi gün koluma kancayi yeni taktirmistim Iskoç Yöntemi Iskoç gencin birisi, evlendigi günün ertesi Amerika'ya çalismaya gider ![]() "Karin öldü stop ![]() ![]() Iskoç atlar ilk uçaga ve memleketine döner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan bir iki yil daha geçtikten sonra, eline bir telgraf daha geçer: "Amcanin oglu öldü stop ![]() ![]() ![]() Doktor Çok Kizdi Adam doktora gitmisti ![]() ![]() ![]() ![]() -Suppozituvar ne demek? -Ben nerden bileyim aç telefonu doktora sor ![]() Adam doktora telefonda suppozituvarin nasil kullanilacagini sorar ![]() Doktor yanitlar ![]() -Rektal yoldan kullanacaksin ![]() ![]() -Ayol delimisin ben nereden bileyim doktora sorsana ![]() Adam bu sefer de rektal yoldan kullanmak nedir diye sorar ![]() Doktor yanitlar ![]() -Anal yoldan uygulayacaksin ![]() ![]() -Anal yol nedir? Doktor tekrar yanitlar ![]() -Kiçina sok kardesim ![]() ![]() ![]() -Doktor ne dedi? -Valla adamin ne dedigini anlamadigim ama çok kizdi sanirim ![]() ![]() Yöneten Erkekler Yeryüzündeki herkes ölür ve Tanri'nin huzuruna çikarlar ![]() ![]() ![]() "Erkekler 2 sira olsun, bir sirada karilari tarafindan yönetilen erkekler, diger sirada karilarini yöneten erkekler ![]() ![]() ayrica bütün kadinlari cennete aldim onlar meleklerle birlikte gidecekler simdi ![]() ![]() ![]() Böylece kadinlar gittikten sonra Tanri erkeklerin karsisina geçer ![]() ![]() ![]() Bir bakar ki karilari tarafindan yönetilen erkeklerin sirasi 100 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kendinizden utanin!! Sizi bu dünyada güç ve idarenin temsilcisi olarak yarattim ve suraya bak, hepiniz güçsüz karaktersiz 100 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve adam cevap verir: "Bilmem ![]() ![]() ![]() Siyanürlü Karpuz Bir karpuz tarlasi olan çiftçi, her aksam tarlasina çocuklariin dadandigini ve birkaç karpuzun eksildigini farketti ![]() ![]() "Dikkat! Karpuzlardan birine siyanür enjekte edildi! " Ertesi aksam karpuz yiyemeden kaçan cocuklari keyifle izledi ![]() Bir hafta sonra, çiftci tarlasinda geziyordu ![]() "Simdi o karpuzlardan iki tane var !" Kravat istiyorum Günün birinde bir adamin aksam patronla yemegi varmis ![]() ![]() ![]() -Ne arzu etmitiniz efendim? -Bir kravat alacaktim ![]() Kadin: -Bizde müsteriyi memnun etmek esastir kravatlarimiz 2 ![]() ![]() Adam 2 ![]() ![]() -Kravatiniz renkli mi olsun yoksa siyah beyaz mi? Adam: -Renkli olsun, demis ![]() kadin: -Bizde müsteriyi memnun etmek esastir lütfen bir kat yukari çikin, demis ![]() Adam çikmis ![]() ![]() Kadin: -Kravatiniz renkli ve üstünde çizgiler mi olsun yoksa renkli ve üstünde çiçekler mi demis? Adam : -Çiçekler olsun,demis ![]() Kadin: -Bizde müsteriyi memnun etmek esastir lütfen bir kat yukari çikin,demis ![]() Adam bi kat daha yukari çikmis ![]() Kadina: -Renkli ve desenleri çiçekli olan bir kravat istiyorum,demis ![]() Kadin: -Kravatinizdaki çiçeklerin fonu koyu renk mi açik mi olsun ,demis ![]() Adam: -Açik renk olsun,demis ![]() Kadin: -Bizde müsteriyi memnun etmek esastir lütfen bi kat yukari çikin,demis ![]() Adam renkliydi, açikdi,koyuydu, çizgiliydi, fonu açikti, maviydi, sariydi derken 36 ![]() ![]() Kadin: -Alacaginiz kravat bu giysinizin üstüne mi olacak yoksa baska bir giysinizin üstüne mi, diye sormus ![]() Adam: -Evdeki bir takimimin üstüne demis ![]() Kadin: -Bizde müsteriyi memnun etmek esastir,eger verecegimiz kravat takiminizin üstüne olmazsa bu bizim disiplin kurallarimiza uymaz lütfen evdeki giysilerinizi getirin, demis ![]() Adam sinirli bir halde asansöre dogru yürümüs ve o anda asansörün içinden yari çiplak bir adam çikmis ve demis ki: -Bu popom bu da klozet kapagim lütfen verin artik su tuvalet kagidini! Eleman Araniyor Bir sietin kapisinda bir ilan asilmis söyle yaziyor: "Dakikada 70 kelime yazabilen, Bilgisayar bilen, Yabanci dili olan eleman araniyor" Bir köpek ordan geçerken bu ilani görüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Hahahahahahaaa ama ben bir köpegi ise alamam ki??" - Ama köpek israrla kagidi adama uzatiyor ![]() ![]() ![]() - "peki o zaman sana bi mektup vericem bunu yaz bakalim" Köpek kagidi aliyor,bilgisayarin basina geçiyor, gayet güzel tikir tikir mektubu yazip bitiriyor ![]() ![]() ![]() - "Bak söyle söyle bir uygulamaya ihtiyacimiz var, buna bir program yaz çalistir bakalim ![]() ![]() 15 dakika sonra köpek bilgisayarda o problemi çözecek süper hizli bir uygulama yaziyor, adam inceliyor ve dumur oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() -"Sen inanilmaz birseysin!!! Ama yine de seni ise alamam ![]() ![]() ![]() -"Miaaooooowwwwww" Papagan Kadinin birinin cani sikilir ve hayatinda degisiklik olsun diye pet shoptan bir hayvan almaya gider ![]() ![]() ''bu papagan neden bu kadar ucuz'' ![]() ''bu papagan daha önce bir genelevde duruyordu, agzi biraz bozuktur, alanlarda ondan sikayetçi onun için fiyat ucuz ![]() ''Kadin bu fiyati kaçirmak istemez ve bir papagan ne kadar kötu konusabilir ki diyerek alir evine götürür ![]() ![]() ''ooo yeni mekan, yeni patron '' der ![]() Kadin bunlara gülüp geçer ![]() ![]() ''ooo, yeni mekan yeni patron, yeni kizlar'' der ![]() ![]() Tabii kizlar saskin ![]() ![]() ![]() ''yeni mekan, yeni patron, yeni kizlar'' sonra evin babasina bakarak ''OOOO, Mehmet abi hos geldin yaaa!!! Gözbebegi Ingiltere'nin saygin kiz kolejlerinden birinde biyoloji ögretmeni ögrencilerden miss perkins'a "söyle bakalim, insan vucudunda uyarildiginda normal büyüklügünün alti katina ulasan organ hangisidir?" Ögrenci yüzü kizararak bana bu soruyu sordugunuzdan ailemin haberi olacak demis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baskasinin Pantolonu Ögretmen çocuga sormus, 'Oglum elini pantalonun sag cebine attin ve bir 10 milyon lira çikarttin, sol cebinden de 5 milyon lira çikti ![]() Ögretmen çocugun '15 milyon liram var' cevabini vermesini beklerken Çocuk cevap vermis 'Her halde üzerimde baska birinin pantalonu var!' Gaipten Gelen Ses Koyboy colorado colunde atiyla yorgun argin giderken birden bire nereden geldigi belli olmayan bir sesle irkilir ![]() - '' DUUR'' sasiran kovboy etrafina baksada kimseyi göremez ![]() ![]() - '' ATINDAN IN VE KUREGINI AL'' der ![]() sasiran kovboy korku içinde emre itaat edip atindan iner ve kuregini atinin arka tarafinda çekip alir ![]() ![]() ![]() -'' SOLA DOGRU YIRMI ADIM AT'' kovboy aynen denileni yapar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kovboy kazmaya bassar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -'' SANDIGI ÇIKART ORADAN'' denileni yapar hemen -'' AÇ ONU'' diye gürler o ses yine kovboy sandigin kilidini kirar ve içini açar ![]() ![]() ![]() -'' HEMEN ATINA BIN VE DOGRU LAS VEGASA GIT'' der ![]() bir robot gibi emre itaat eder ve hemen sandigi atinin arkasina baglar ve saskinlik içinde atini Las Vegas'a sürer ![]() ![]() ![]() ![]() -'' DUUUR VE SAGDAKI KUMARHANEYE GIR'' der kovboy denileni yapar içeri girer ![]() -'' RULET MASASINA GIT VE BÜTÜN ALTINLARI SIYAH 5'E OYNA'' der ![]() kovboy, parlayan gözlerle denileni yapar ![]() ![]() ![]() KIRMIZI 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -'' HASS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kirik Anten Kaynana geline devamli söylenirmis babanin evinden ne getirdin diye ![]() Gelin sonunda dayanamamis "daha ne getireyim" gögüslerini göstermis "kristal avize" demis, göbegini göstermis "6 metrekare bünyan hali" demis ekmek teknesini gösterip "renkli televizyon" demis sonra kaynanaya sormus : "Oglun ne getirdi, kirik bi anten, o da oynamazsan göstermez Mars'ta Hayat Yok Temel, marsa gidecek ilk astronottur ![]() ![]() 10 yil sonra geri döndügünde flaslar patlar herkes merakla etrafini sarar: "Marsta hayat var mi???" Temel omuzlarini silker: "Yok ![]() ![]() ![]() Bilim adamlari, basin ve tüm dünya hayal kirikligi içindedir ![]() ![]() Aksam evinde ailesi ile kendi dönüsünü seyreden Temel'in oglu sorar: "Baba hakkaten hayat yok muydu acaba?" Temel yine omuzlarini silker: "Haçan saat 11 dedin miydu butün tükkanlar kapanii! Sen puna hayat mi diisin?" Hakan Sükür Bir gün Fatih Terim Ridvan Dilmen'i Florya tesislerine cagirir ve : -Benim oyuncularim seninkilerden akilli, der ![]() -Göster hadi, der ![]() Fatih : -Hakan gel ogum, der ![]() -Buyur hocam, der ![]() -Senin babanin oglu olupta senin kardesin olmayan kimdir? -Tabiki benimdir hocam, der ![]() -Afferim dogru söylüyormussun, der Ridvan ![]() ![]() -Buyur hocam ![]() -Senin babanin oglu olupta senin kardesin olmayan kimdir? -Valla bilmem kimdir hocam? -Bak birde bana soruyor git iki kat antreman yap!!! Boliç düsünür : -Ulan hocayi kizdirdik bari Rüstü'den ögreniyim ![]() -Rüstü ![]() -Ne var ![]() -Senin babanin oglu olupta senin kardesin olmayan kimdir? -Tabiki benim ![]() -Sagol ![]() Boliç kosarak Ridvan'in yanina gelir ![]() -Hocam hocam cevabi buldum ![]() -Nedir? -Tabii ki Rüstü'dür hocam ![]() -Salak herif cevap Rüstü olur mu? -E peki o zaman nedir? -Tabiki Hakan Sükür'dür ![]() Gece Kursu Birkaç Fransiz kantinde gevezelik ederken içlerinden biri sorar : -Gütenberg kim ![]() -Hayir, der ötekiler ![]() -Güzel, sizde benim gibi gece kurslarina gitseydiniz, Gütenberg'in basim makinasini bulan kisi oldugunu bilecektiniz ![]() ![]() ![]() ![]() -Hayir, der ötekiler ![]() -Güzel, sizde benim gibi gece kurslarina gitseydiniz, Panmentier'in patatesi bulan kisi oldugunu bilecektiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iste o zaman, aralarinda lehimci olani öfkelenip patlar : -Oldu, anlastik! Gütenberg'i, Panmentier'i bilmiyoruz ![]() -Hayir! -Peki öyle ise ögren! Totoche, sen gece kurslarina giderken karinla yatan adam! Güle Güle Adam bakmis, küçük oglu Hz ![]() ![]() -Tanrimin anneme, babama, büyük babama uzun ömür ver ![]() ![]() ![]() ![]() Bir anlam verememis bu duaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi hafta adam bakmis çocuk yine duada : -Tanrim anneme babama uzun ömür ver ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün büyük baba mefta ![]() ![]() ![]() Bir hafta sonra adam bakmis küçük çocuk yine duada : -Tanrim anneme uzun ömür ver ![]() ![]() ![]() ![]() Adam ertesi sabah bir hastaneye gitmip yatmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakmis karisi iki gözü iki çesme agliyor ![]() ![]() -Bizim postaci, demis hanim ![]() ![]() ![]() Trafik Cezasi Iki polis otobanda arabayla yavas yavas giderlerken bir amcanin esegiyle otobaninin kenarindan giderken görürler ve biraz dalga geçmek için arabayi durdururlar ![]() Amcacigim senin bu yaptigin yasalara aykiri ![]() ![]() ![]() ![]() Polisler bir daha sormus ama yine ayni cevabi almislar ![]() "Ben bu esegi ilerde polis yapacagim ![]() ![]() Boynuzlar Bi adamla kadin evlilermis fakat çocuklari olmuyormus 15 sene sonra kadin müjde kocacim hamileyim demis bizimki çok sevinmis ee kolay diil 15 seneden sonra baba olmak, fakat 8 ay sonra isyeri adami yurtdisina göndermis adam çok üzülmüs dogumda karisinin yaninda olamayacagi için ama eli mahkum gitmis 4 ay sonra geldiginde ne görsün çocuk zenci, karisina sorunca kadin sogukkanlilikla cevap vermis ![]() Aslinda çocuk normal dogdu fakat sonradan benim sütüm kesildigi için zenci bir süt annesi buldum onun sütünü içe içe böyle karardi demis ![]() Adamda ben en iyisi anneme sorayim o herseyi bilir demis annesine anlatmis ![]() evet oglum dogrudur sende normal dogdun fakat sütün kesildigi için seni inek sütüyle besledim simdide boynuzlarin çikiyor! Reha Muhtar'in konugu Reha Muhtar türkiyenin en yasli ad***** stüdyosunda anahaber bültenine çagirir ![]() Reha- Efendim bize basinizdan geçen güzel bir aninizi anlatirmisiniz ![]() Adam- Bir gün köyde komsumuzun esegi kayboldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Reha Muhtar hemen keser) Reha- öhö öhö burda olmaz efendim ![]() ![]() Adam- Bir gün muhtarin kizi kayboldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Reha Muhtar hemen keser) Reha- öhö öhö ayip oluyor efendim ![]() ![]() Adam-BIR GÜN BEN KAYBOLDUM! Temel'in Atalari Temel bilim adamidir ve bir arkeoloijk uluslararasi toplantiya katilir ![]() -Biz yaptigimiz kazilarda 50 m ye kadar indik ve telefon tellerine rastladik demekki bizim atalarimiz telefon kullaniyorlarmis temel: -Bizde yaptigimiz çalismalarda 100 m ye kadar indik ve hiç bir sey bulamadik demekki bizim atalarimiz da telsiz tefon kullaniyorlarmis ![]() Essek Kaybolunca Nasreddin Hoca'nin esegi kaybolunca arkadaslari üzülmüs ve esegi aramaya koyulmustu ![]() "Allaha sükürler olsun", diye dolasiyordu ![]() Arkadaslari dayanamadi: "Hoca efendi biz üzülüyoruz ve esegini ariyoruz, sen ise sükürler olsun diye adeta seviniyorsun, bu ne haldir ![]() Hoca: "Ben esegin kaybolmasini degil, esegin üzerinde ben olmadigima sükrediyor seviniyorum, yoksa dört gündür ben de yitik olacaktim ![]() Ramazan Bayramin yaklastigi günlerden birinde, iftar sirasinda, misafirlerden biri: "Keske Ramazan senede iki gelse ![]() ![]() ![]() ![]() Ayni sofrada misafir bulunan Bektasi ise hemen su cevabi verir: "Madem bu kadar seversiniz, Ramazan gider gitmez neden Bayram edersiniz ![]() ![]() ![]() Biletimi Yirtiyor Sinemaya girip, filmi seyretmek istiyodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Tam kapidan girince biletimi yirtiyor ![]() Dilinizi Çikarin Doktor sikayetiri dinledikten sonra kiza dönmüs: "Soyunun!" demis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Doktor anneye dönmüs: "Dilinizi çikarin bakayim hanimefendi ![]() ![]() ![]() ![]() Wilson Çivileri Adamin birinin bir çivi fabrikasi vardir ve reklam yaptirmak istiyordur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Romali bir asker, Isa'yi çarmiha çivilemekle mesgul, yüzünü kameraya çevirir ve "Wilson Çivileri kullanin, onlar her seyi tasirlar!" der ![]() ![]() "Ikinci hafta pazarlamaci elinde baska bir kasetle gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Wilson kendini tutar bu sefer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Wilson sabirsizca beklemektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Papaz Papaz, iki metre ilerisinde duran zangoça sormus: "Gizli gizli sen mi içiyorsun kutsal sarabi?" Zangoç'ta derin bir sessizlik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zangoç biyik altindan gülmüs; "Isterseniz yer degistirelim, anlarsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Papaz kendi kendine söylenmis: "Hakikaten yahu! Buradan hiçbir sey duyulmuyor ![]() Melez Bir gün bir tavsan ormanda neseyle yürüyormus ![]() Derken karsisina tanimadigi bir hayvan çikmis ![]() ![]() ![]() "Ben katirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derken yine tanimadigi bir hayvana rastlamis ![]() ![]() "Peki sen nesin?" ![]() "Ben bir kurt köpegiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak bu sefer karsisina ne idügü belirsiz bir hayvan daha çikmis ![]() ![]() "Sen de kimsin?" "Ben bir devekusuyum ![]() ![]() ![]() ![]() Limon Kalmadi Karadenizlinin biri bara girmis ![]() ![]() Barmen: "Beyefendi, limonumuz kalmadi, kusura bakmayin ![]() Program Basbakan Temel gazetecilere açikliyor; -Programimizi tamamlamak için dört yil daha istiyoruz! -Progr*****z nedir? -Dört yil daha görevde kalmak! Relativite Bir adam, tanrinin dogasini anlamak istiyormus ve ona sormus; "Tanrim, bir milyon yil senin için ne kadar bir süredir?" Tanri söyle cevaplamis; "Bir milyon yil, benim için 1 dakika kadardir ![]() "Peki tanrim, bir milyon dolar senin için ne kadardir?" Tanri cevaplamis; "Bir milyon dolar benim için bir pennydir" Adam dayanamamis; "Tanrim bana bir penny verir misin? " demis ![]() Tanridan söyle bir cevap gelmis; "Bir dakika ![]() Kulaklar Bir hanimefendi, yillik kontrol için doktora gitmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ben son derece saglikli bir kadinim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doktor, bir hap yazmis kadinin reçetesine ![]() ![]() ![]() Kadin, ertesi hafta hisimla girmis doktorun muayenehanesine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doktor, "Güzel ![]() ![]() ![]() ![]() "Çok güzel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iki Deli Akil hastanesinden kaçan iki deli, karsidan gelen bekçiyi görünce, iri gövdeli bir çinarin arkasina saklandilar ![]() Bekçi, onlarin ayak seslerini isitmisti ![]() Içlerinden biri kedi gibi miyavladi ![]() Bu basarili miyavlamadan sonra bekçi yürüyüp gidiyordu ki delilerin ayaklari altindaki yapraklar hisirdadi ![]() Bekçi geri dönüp yine seslendi: "Kim var orada?" Ikinci deli cevap verdi; " Bir kedi daha ![]() |
![]() |
![]() |
|