Psikologg. :) |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Psikologg. :)evli bir çiftvarmış Adam karısıyla beraber olmak istediği gecelerde karısının bunu kabul etmemesinden cok rahatsızmış ve bir gün psikologa gitmeye karar vermişler: pslkolog kocaya : Beni karınla yanlız bırakırmısın demiş koca dışarı cıktıktan sora psikolog tedaviye başlamış Psikolog: Niçin kocanızla birlikte olmaz istemiyorsunz? diye sormuş kadın: sabah geç uyanıyorum aceleyle işe gitmek için ewden çıkarken cüzdanımı ewde unutuyorum, taxi ye biniyorum param olmadıgını soyleyince " ya ineceksin yadaaaa" diyor mecburen yadayı seciyorum Bundan sonra zaten işe geç kalmış oluyrum patronda " ya işten kovulacaksın yadaaaaa" diyor mecburen yadayı seçiyorum, e akşam ewe dönerken de otobüse binmem gerek tabi cüzdanım ewde otobüscüde "ya inersin yadaaa" diyor mecburen yadayı seciyorum, ewe geldigimde ew sahibi 3 aylık kirayı bekliyor "ya ewimden çıkın yadaaaaa" diyor mecburen yine yada yı seciyorum, tüm bunlardan sonrada akşam çok yorgun oluyorum, kocamla birlikte olacak halim bile kalmıyor tüm bu anlatmalaran sonra psikolog: - Kocanızın bunlardan haberi varmı?? Kadın: Hayr yok? Psikolog: - Ya tüüm bunları kocana anlatırım yadaaaa xDxDxD |
|