![]() |
Düşmüş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() DüşmüşDÜŞMÜŞ Bir Avrupa kasabasinda halk cok hizliymis ![]() Herkes habire esini aldatiyormus ![]() Ancak dini inanislari geregi her seferinde de Kilise'ye gidip gunah cikariyormis ![]() Kilisenin rahibinin canina tak etmis ![]() "Rahip efendi dun gece falanla yattim ![]() Bakmis rahip bu is boyle gitmeyecek ![]() "Bundan boyle yattim lafini kullanmayin, ayip oluyor, onun yerine dustum deyin, ben anlarim geregini de yaparim" demis ![]() Boylelikle laf yayilmis, artik gunah cikarmaya giden herkes "yattim" yerine "dustum" demeye baslamis ![]() Derken rahip baska kilise gonderilmis, yerine de genc bir rahip atanmis ![]() Genc rahip de hergun gunah cikariyor dogal olarak ![]() ![]() Gelen herkes de "dun gece dustum" diyor ![]() Genc rahip buna bir cozum bulunmasi gerektigini dusunerek dogru Belediye Baskani' na gitmis ![]() Demis ki "Baskan bey su kasabanin yollarini yaptirsaniz artik ![]() ![]() ![]() Belediye Baskani sifreyi bildigi icin gulmeye baslamis ![]() Bunun uzerine genc rahip atilmis " Gulmeyin oyle, bu hafta icinde kariniz bile uc kere dusmus" demis ![]() |
![]() |
![]() |
|