![]() |
Fıkraaa...:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fıkraaa...:)Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak: -Ne var sizin karnınızda teyze, Kadın: -Çocuğum var evladım, diye cevap verir ![]() -Sizin çocuğunuz mu? -Evet -Onu seviyor musunuz? -Evet -Çok mu seviyorsunuz? -Evet evladım ![]() -Öyleyse neden yediniz? --------------------------------------------------------------- Karı ve koca tatil günü evde televizyon seyretmekten sıkılmış, yatak odasına geçmeye karar vermişler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ''Oğlum, hadi biraz sokağa çık, gez, oyna'' ![]() - ''Ihhhhh'' ![]() ![]() ![]() - ''Öyleyse, annenle ben odamıza geçelim, sen de balkona ![]() ![]() Oğlan biraz mızıklanmakla birlikte çaresiz balkona geçiyor ![]() ![]() - ''Şu an bizim sitenin otoparkına yabancı bir araç park etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kısa bir sessizlik ![]() ![]() ![]() - ''Yan komşumuz Ahmet Bey amcayla karısı Necla teyze yatak odasında sevişiyorlar'' ![]() ![]() Baba sesleniyor; - ''Oğlum, nereden çıkardın şimdi bunu'' ![]() ![]() - ''Hiçç ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------- Temel Askerlik Yaparken komutanın kapısında nöbet bekliyormuş içerde komutanla karısının oynaşmalarını duymuş komutanın karısı örgü örüyomuş komutan : karıcımmmm ipini alır kaçarımmmmm komutanın karısı : bende seni yakalarımmmmm diyip koşturuyolarmış temelin çok hoşuna gitmiş askerden dönünce hamur yoğuran karısının yanına gidip karıcımmmmm hamurunu alır kaçarımmmmmmmm demiş temelin karısı : ellerim hamurlu bakkk kalkarsam agzına s ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|