![]() |
Genc Bir Kadın Mektup Yazarsa:))) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Genc Bir Kadın Mektup Yazarsa:)))Genç bir kadin, aylardir santiyede olan kocasina asagidaki satirlari > yazar: > > 'Sevgilim, > Biliyorsun, sen santiyedeyken nur topu gibi bir bebegimiz oldu ![]() > yetmedigi için, yavrumuzu besleyebilmek amaciyla bir sütanne tuttum ![]() > Yalniz, bu sütannenin zenci olmasindan dolayi çocugumuz, emdigi sütün > etkisiyle zaman içinde zenciye dönüştü ![]() ![]() > Bu konuda benim bir suçum oldugunu düsünmezsin umarim ![]() > öptüm, > Biricik esin' > > Kadinin kocasi da bunun üzerine annesine bir mektup yazar: > 'Sevgili annecigim, > Karim bana gönderdigi son mektupta, sütü yetersiz oldugu için bir > sütanne tutmak zorunda kaldigini, o sütannenin zenci oldugunu ve bu > yüzden bebegimizin renginin de zamanla koyulastigini yaziyor ![]() > esimi sorumlu tutamayiz, tabii ki ![]() > Selam ve sevgilerimle' > > Annesi ise ogluna söyle bir cevap yazar: > > 'Sevgili oglum, > Aslina bakarsan, sen dogdugunda benim sütüm de yetersiz kalmisti ![]() > Ama biz fakir oldugumuzdan dolayi, sütanne tutamayip onun yerine seni > inek sütüyle beslemek zorunda kalmistik ![]() > senin safkan bir öküz olmanin sorumlusu ben degilim ![]() > Seni seven annen' |
![]() |
![]() |
|