![]() |
Hırsız Polis Olayı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hırsız Polis OlayıIki katli bir evde oturan bir karikoca tam yatmaya hazirlanirken karisi: Her halde garajda hirsiz var, asagidan sesler geliyor der ![]() Adam camdan sessizce disari bakar ve: -Evet, der ![]() ![]() ![]() ![]() Derhal polise telefon eder ![]() ![]() - Alo memur bey ![]() ![]() ![]() çaliyorlar ![]() Acele araba gönderin, der ![]() Bunun üzerine polis: - Evin içindeler mi? diye sorar ![]() - Hayir der adam ![]() ![]() ![]() ![]() - Tamam o zaman içerden kapilari iyice kilitleyin ve ses çikarmadan evde bekleyin ![]() Arabamiz oldugunda göndeririz, çünkü su anda bütün arabalar görevde ![]() ![]() ![]() Adam iki dakika sonra polise tekrar telefon eder ![]() - Biraz önce size garajda hirsiz var diye telefon etmistim ya ![]() ![]() ![]() - Evet! - Ikisini de vurdum! ![]() ![]() Iki dakika geçmeden bir sürü polis arabasi ve bir de ambülans gelir ve hirsizlari suçüstü yakalarlar ![]() Polisin biri adama yanasir: - Hani adamlari vurdum demistiniz? - Hani siz de su anda arabamiz yok demistiniz ! |
![]() |
![]() |
|