|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
haber, kopartan, okur, sitelerindeki, yorumları |
![]() |
Haber Sitelerindeki Kopartan Okur Yorumları =) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haber Sitelerindeki Kopartan Okur Yorumları =)1-bill gates'in türkiye'ye gelip efes'te hacı olması, yemek yemesi vs ![]() kim demiş türkiye'ye hep fakir turistler geliyor diye? 2-haber: bu bir ilk ![]() ![]() ![]() yorum: az kuş yeseydi ölü kuşları yediği için h5n1 virüsüne yakalanmıştır ![]() ![]() 3-haber: buda cocuk kayboldu ![]() yorum: başımıza buda mı gelecekti 4-başlık: her şeyi hatırlayan kadın ![]() ![]() yorum: neyi unuttular ki? kadınlar hiçbir şeyi unutmaz ki zaten! 5-haber: evrim teorisi moleküler düzeyde ispatlandı yorum no:32 abd ![]() ![]() evrim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yorum no 29: ha ha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() meali: geçen gün bağdat caddesi'nde beleşe dergi vermişlerdi de orada okumuştum, çürümüş evet ![]() ![]() yorum: evrim teorisi her zaman bir hipotez olarak kalacaktır ![]() ![]() ![]() meali: eğer bu teori ileride bir gün kanunlaşacak olursa, o zaman benim için henüz teori haline gelebilecek ![]() ![]() 6-haber: işte amerikan güzeli (yeni seçilen amerikan güzellik kraliçesi ile ilgili fotoğraflı bir haber) yorum: offff ben bunun görünce nasıl amerikan karşıtı olabilirim ki? meali: siyasi görüşlerimi hatun karşılığında satarım 7-haber: ünlülerin korku anları bazı anlar vardır ki, ömür boyunca unutulmaz ![]() ![]() ![]() renkli simaların kimi trafik kazasında, kimi uçakta ölümle buruna gelmişti ![]() ![]() banu alkan: dehşet dakikaları bir dünya turuna çıkmıştık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yorum: naci limasollu 30/06/2006 - 16:53 banu hanım dünyanın en büyük yolcu uçağı airbus a 380 ortalama 550 yolcu alıyor ve daha ticari seferlere başlamadı peki nasıl oluyor da siz 700 kişilik bir uçakta ölüm tehlikesi atlattınız ben anlamadım anlayan varsa da anlatsın hat min 30/06/2006 - 18:23 kurban olduğum allah'ım ne güzel insanlar yaratmışsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|