Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fbı

Fbı

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fbı

FBI eleman alacaktır Gazeteye ilan verilir, bir gün sonra üç kişi başvuruda bulunur ilk adam odaya alınarak karını seviyor musun? diye sorulur Adam evet efendim der Peki, ülkeni seviyor musun? deyince adam yine evet diye cevap verir

FBI görevlisi peki o zaman, sana bir sürprizimiz var, karını buraya getirdik yan odada su anda kendisi Al su silahı karını öldür bakalım deyince adam silahı alarak diğer odaya girer Birkaç saniye sonra geri döner, kravatı gevşemiş ve terlemiştir

Yapamayacağını söyleyerek oradan ayrılır

Sıra ikinci adama gelir ona da aynı şeyleri söylerler o da yapamayacağını söyler ve oradan çıkar gider

Son olarak sıra Temel e gelir Ona da aynı şeyler söylenir ve Temel içeri girer Bir-iki saniye sonra bam bam bam bam bam diye silah sesleri ve hem arkasından büyük bir şangırtı ile cam kırılması sesi duyulur

Temel geri döner biraz terlemiştir FBI görevlisi sorar:

- Noldu?

- Bana verdiğiniz tabanca kurusıkı çıktı O yüzden Fadime yi pencereden aşağı atmak zorunda kaldım!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com