Temelin Aptaliklari |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Temelin AptaliklariTemel bilim adamı iken bir arkeoloji araştırmaları konferansına davet edilir Amerikalılar anlatmaya başlar :-Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 25 metre aşağı indik ve telefon kabloları bulduk Öyleyse bizim atalarımız asırlar önce telefon kullanmışlardır![]() Sıra Türkiyeye gelir ve Temel başlar anlatmaya: -Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 50 metre aşağı indik ama birşey bulamadık Öyleyse atalarımız telsiz telefon kullanmışlardır![]() At yarışına merak saran Temel bir gün hipordroma gider Yalnız önünde delicesine bir o yana bir bu yana koşan atlara akıl erdiremez ve dayanama***** yanındakine sorar![]() -Hah hemşerim bu atlar ne deli gibi koşup duruyor ![]() Adam da : -1 olana ikramiye var da ondan, der![]() Temel de cevap vererek : -Hah 1 olana para varda ötekiler niye koşup duruyor![]() Temel her gün köyden evine gidince paçaları ıslak gidiyormuş Bir gün köylünün biri sormuş :-Ya Temel neden senin paçaların hep ıslak? Temel akıllı ya : -Deniz kenarına gittiğim zaman bir sigara içiyorum sonra bu sigarayı denize atıyorum Ondan sonra söndüğünden emin olmak için ayağımı denize sokup tekrar söndürüyorum
|
|
|
|