![]() |
Birkaç Fıkra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birkaç Fıkra100 Hamsi Dursun Temel'e sormus : Uşagum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Temel : 100 tane yerim valla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Birkaç Fıkra |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birkaç FıkraTemel'in Arabası Temel Dursun'a arabasının öyküsünü anlatıyordu: 'Bir gün otostop yapiyordum ki önümde, bu arabayla, mini etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasına aldı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Birkaç Fıkra |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birkaç FıkraESEGİN MAKBUZU Nuhun gemisinde, tufan cok surmus ve gemideki hayvanların sayısı artmaya baslamis ![]() Daha sonra disi maymun erkek maymunla dalga gecmeye baslamis ![]() Bunun uzerine Erkek Maymun Nuh seylerimizi verince ben sana soracagim demis Disi maymunda niye diye sormus, erkek maymunda cebinden bir makbuz cikarip, "bak demis Esegin Makbuzunu caldim" |
![]() |
![]() |
![]() |
Birkaç Fıkra |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birkaç FıkraPOLITIKA NEDİR? Çocuk Bir gün babasina sorar ![]() - Baba POLITIKA nedir? - Yavrum der, anlatacaklarimi iyi dinle, sonra söyledigim kelimeleri ezberle der ![]() Simdi ben para kazandigim için KAPITALIZMIM, Annen harcamalari yapip evi idare ettigi için HÜKÜMET ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|