Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fıkra

Birkaç Fıkra

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Birkaç Fıkra

100 Hamsi

Dursun Temel'e sormus : Uşagum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Temel : 100 tane yerim valla Dursun : Hadi oradan yesen yesen 1 tane yersin geriye kalan 99 hamsiyi oruçsuz yersin Bu espri Temel in acaip hoşuna gitmisYolda Cemal i görmüs ve hemen sormus: Usagum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Cemal : 50 tane yerim ben Temel : Tüh be usagim 100 deseydun sana müthis bir espiri yapacaktum

Alıntı Yaparak Cevapla

Birkaç Fıkra

Eski 08-24-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Birkaç Fıkra

Temel'in Arabası

Temel Dursun'a arabasının öyküsünü anlatıyordu: 'Bir gün otostop yapiyordum ki önümde, bu arabayla, mini etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasına aldı Bir süre gittikten sonra kadın arabayı kuytu bir köşeye çekti Mini eteğini iyice yukarı çekip, dudaklarini ıslattı ve "Benden ne istersen alabilirsin" dedi, ben de arabasini aldim Dursun : İyi etmişsin Temel, zaten mini etek sana hiç yakismazdi

Alıntı Yaparak Cevapla

Birkaç Fıkra

Eski 08-24-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Birkaç Fıkra

ESEGİN MAKBUZU

Nuhun gemisinde, tufan cok surmus ve gemideki hayvanların sayısı artmaya baslamis Bunun uzerine nuh butun erkeklerin seyini makbuz karsiligi toplamis,daha sonra tekrar verecem demis

Daha sonra disi maymun erkek maymunla dalga gecmeye baslamis Surekli hadi gel seviselim diyormus 1 gun 2 gun surekli boyle, ve buna erkek maymun cok bozuluyormus yine bir gun disi maymun hadi gel seviselim demis

Bunun uzerine Erkek Maymun Nuh seylerimizi verince ben sana soracagim demis

Disi maymunda niye diye sormus, erkek maymunda cebinden bir makbuz cikarip,

"bak demis Esegin Makbuzunu caldim"

Alıntı Yaparak Cevapla

Birkaç Fıkra

Eski 08-24-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Birkaç Fıkra

POLITIKA NEDİR?

Çocuk Bir gün babasina sorar

- Baba POLITIKA nedir?

- Yavrum der, anlatacaklarimi iyi dinle, sonra söyledigim kelimeleri ezberle der

Simdi ben para kazandigim için KAPITALIZMIM, Annen harcamalari yapip evi idare ettigi için HÜKÜMET Dadi ev islerini yaptigi için ISÇI Sen HALK Kardesin VATANDAS der Yarin sabah açiklayacagini söyler Gece çocuk tuvalete kalkar ve kardesinin agladigini duyar Dadisinin odasina gider görür ki babasi dadisiyla yataktadirAnnesine seslenir horul horul uyumaktadir duymaz Sabah kahvaltida sorar,oglum aksam anlattiklarimi hatirliyormusun? der Babacigim ben politikanin ne demek oldugunu anladim der KAPITALIZM, ISÇIYI götürüyor HÜKÜMET uyuyor HALKI duyan yok VATANDASI bok götürüyor"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com