![]() |
Karı-Koca Tatile Çıkmışlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karı-Koca Tatile ÇıkmışlarKarıkoca birlikte tatile çıkarlar ![]() ![]() Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar ![]() Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır ![]() güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır: 'Ne oldu?Ne istiyorsun?' diye sorar ![]() Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle ![]() ve cevap verir: -'Bunun için mi uyandırdın beni? ![]() ![]() görüyorum,ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız ![]() Karısı tekrar sorar ![]() Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir: 'Teolojik olarak Allah (c ![]() görüyorum ![]() Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum ![]() Astrnomik olarak galaksilerin,yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum ![]() Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum ![]() Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını görüyorum ![]() Niye sordun bunu bana? Sana neyi gosteriyor? 'Necati, çadırımızı çalmışlar!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karı-Koca Tatile ÇıkmışlarDönemin Amerika İngiltere ve Türkiye Başbakanları biraraya gelmiş ve toplantı sonunda basının sorularını yanıtlıyolarmış ![]() Gazeteci sormuş: -Ülkenizde 4 kişilik bir aile ne kadar gelirle rahat bir hayat sürebilir siz onlara ne kadar ödüyosunuz? Amerika başbakanı ![]() -Amerika'da 4 kişilik bir aile 5000 dolar ile rahat bir yaşam sürebilir,biz onlara 6500 dolar ödüyoruz geri kalan 1500 doları ne yapıyorlar bilmiyorum ![]() İngiltere başbakanı: -İngiltere'de aynı aile 4000 pound ile rahat yaşar,biz 5000 pound veriyoruz 1000 pound nereye gider bilmiyoruz ![]() Türkiye Başbakanı ![]() -Türkiye'de aynı ailenin açlık sınırı 900 ytl dir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karı-Koca Tatile ÇıkmışlarBir mahkeme salonu düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bayan Jones ![]() ![]() ![]() - Ah evet Bay Williams sizi çocukluğunuzdan beri tanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Davalının avukatı başta olmak üzere bütün salon şok olur ![]() - Peki Bayan Williams, ya karşı tarafın avukatını tanıyor musunuz? Kadın yine cevaplar : - Elbette tanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine herkes şokta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Eğer bu kadına beni tanıyıp tanımadığını sorarsanız ikinizi de harcarım ![]() |
![]() |
![]() |
|