![]() |
Kadin, Seytan Ve Hoca |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadin, Seytan Ve HocaBir gün Şeytan Boynu Bükük Dolaşırken Bir Tane Kadın Görmüş Ve Sormuş ![]() -Neden Boynun önünde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Şu Felanca Köyü Bilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Gel SeninLe Bir Antlaşma Yapalım -Nasıl Bir Antlaşma -Sen Bana Bir Çift Kırmızı Papuç Getirceksin ![]() -Tamam O iş Çok Kolay ![]() ![]() ![]() ![]() Ve Kadın Hemen Evine Gidip Komşusunun Çocuğunu ALmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Bacım Duydumki Çocuğun Hastaymış Bir Görebilirmiyim ![]() -Buyur Hocam İçeride Ve Hoca Eve Girer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Hani Hanım Bu çocuk Hasta İdi -Bak Şimdi Hoca Efendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Ben Bunların Hiç Birini Yapmam ![]() ![]() -Eger hoca Efendi Yapma Dersen Cama Çıkarım Üstümü Başımı Yırtarım Ve Avazım Çıktığı Kadar Bağırırım ![]() Hoca Bakmışki Her Ucu B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan Saatler Geçmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın Hemen Şeytan İle Buluşacağı Yere Gitmiş ve Olayı Anlatmış ![]() ![]() ![]() -Niye O Şekilde Verdin Ayakkabıları -Hanım Hanım Sen Bana Bile Papuçu Ters Giydirirsinde Ondan ![]() ![]() ![]() Evet Arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|