![]() |
Anne Ve Baba Smsleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anne Ve Baba Smsleri*** 3 gün boyunca eve uğramamam sonucunda annem tarafindan yollanansms: "Dünyadan, kayıp uzay aracina! kayıp uzay aracı, nerdesin?" *** - Anne benim param bitti, babama çaktırmadan para yollar mısın bana? - Annen banyoda, daha dün para yolladım, baban ![]() *** "Oğlumu kaybettim, hükümsüzdür ![]() ![]() ![]() ![]() *** Bir arkadaşım eski telefon kartını annesine vermiştirve bundan haberiolmayan bir diğer arkadaş bir gece geç saatte o numaraya mesaj atar : "Çok moralim bozuk, yalnızım, içiyorum ![]() ![]() Sorumluluk sahibi anne de bu durumu arkadaşıma diğer bir mesajlabildirir: "Ahmet diye biri mesaj atti, yalnızmış, içiyormuş ![]() *** Anne:bensimdiotobüsebiniyorumkapatmamgereksoforki z iyorbizial Kız: başüstüne alırım almasına da şu kelime aralarına boşlukyapsan, kelime aralarında 1e bas lütfen ![]() ![]() ![]() Anne: böyledahaçokseyyazıyorumamapekisatırbitinceney apıc am Kız: elinin körünü yapcan anne ![]() ![]() ![]() *** Annemin ilk cep telofunun arifesindeki ilk msg'ı: "oğlum ben annen" *** Arkadaş uçaktan iner, telefonunu açar annesinden mesaj: "a" sonraanne aranır "anne nedir o a?" "'Allaha emanet olun'un a'sı o ![]() ![]() *** Babaya msg yazma teknikleri konulu seminer verilmis, gerekli görüldüğü için bir kaç kez tekrarlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - baba ben geldim - geçmis olsun, umarım yolculugun iyi geçmistir, biz de iyiyiz ,sana iyigünler diliyoruz, derslerinde muvaffakiyetler ![]() ![]() ![]() *** Babam: oğlum, fenerbahçe galatasaray maçında olayçıkmışoralarda gezinme ![]() ben: açık tribün babam: iyi bok yedin ![]() ![]() *** Baba : oğlum eve gelirken 2 ekmek al, yada dur dur ![]() ![]() ![]() ![]() ***Bir arkadaşımın sinema çıkışında telefonunuaçmasıyla birliktebabasından gelen mesajda ![]() ![]() -hemen telefonunu aç ![]() *** Anne: krmz sgn ben: o ne be? anne: ne anlamıyosun? gelirken kırmızı soğan al! ben: haaa!!! *** nezamangeliceksingeçolduhadigelhemen - gelicembirazdan ![]() - a m a n b e - annegelmiyorumbenvazgeçtim ![]() *** Bir arkadaşıma annesinden gelen bir kandil tebriği: canım oğlum pantolonun diesel, gömlegin vakko olsun kandilinmübarek olsun *** Haftaiçi anne arar ama barda içilmektedir, şahıs gürültülüortamda telefonu açmak istemez cevapsız arama olur ![]() - oğlum niye açmıyorsun merak ettik ![]() - kütüphanedeyim anne çıkınca ararım ![]() sonraki mesaj babadan gelir: - yalan söyleme eşşogleşşek çık bardan dışarı ara ![]() Bir sürü mesaj attığım annemden cevap gelmemesi üzerinearadığımdaki konuşma; - anne sms lerimi almadın mı sen - olum sadece adını yazmışsın ![]() - ehh anne bee ![]() ![]() - ne oku - oy güzel anam oyy ![]() |
![]() |
![]() |
|