Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadarda, olmaz

Bu Kadarda Olmaz

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Kadarda Olmaz

Babam bir gün eve erken geldi ve bize bir haberi olduğunu söyledi merek içinde ne olduğunu sorduk babam yanıtını verdi'bu evden taşınıyoruz ve sizlere yeni bir ev buldum 'dedihepimiz merak içindeydik yeni evimizi çook merak ediyorduk işte o gün geldi yeni evimize ve mahallemize taşınmıştık hemen mahhallede dolaşmaya ve kendime arkadaş aramaya koyuldum birkaç kişiyle tanıştım ve anlattıklarına inanmak istemiyordum bana yeni evimizin hiç güvenli olmadığını ve bu eve taşınanlardan birisinin mutlaka öldüğünü o yüzden 2 seneden beri kimsenin taşınmadığını söylediler gece olduğunda kapılardan ve evin duvarlarından korkutucu sesler geliyordu kardeşim daha fazla dayanamadı ve ağlamaya başladı çok tedirgindikbabama bana anlatılanları anlattım babam bana 'olurmu hiç öyle şey' dedi ve bir anda banyodaki su borusu patladı ev bir anda suyla dolmaya başladıve çok ilginç bir koku yükseldi bu koko miğdemi bulandırıyordudaha fazla kalamadık sanki orada ölen kişiler hala orada yaşıyorlardı çünkü ayak sesleri geliyordu biz otururken babam ev sahibiyle konuşup evden ayrıldık aradan 3 sene geçti o mahalleye yolum düştü ve o ev hala BOŞTU

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com